Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ο Λευκός Πύργος στα λευκά – Κλειστά τα σχολεία!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Κυκλοφοριακό χάος στους περισσότερους δρόμους της πόλης – Διαβάστε τι συμβαίνει στη Β.Ελλάδα…

 Χιονίζει από το τις πρώτες πρωινές ώρες στη Βόρεια Ελλάδα και στη Θεσσαλία και σε μεγάλα τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με αλυσίδες, ενώ η θερμοκρασία έπεσε κάτω από το μηδέν, ακόμα και σε πεδινές περιοχές.

Στα “λευκά” ντύθηκε και η Θεσσαλονίκη, όπου από το πρωί χιονίζει και στο κέντρο της πόλης, ενώ σήμερα δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία σ΄ ολόκληρο το νομό. Κλειστά είναι τα σχολεία στο σύνολο της Μακεδονίας και της Θράκης, εξαιτίας της χιονόπτωσης, με ελάχιστες εξαιρέσεις στην ανατολική Μακεδονία, έπειτα από απόφαση των κατά τόπους νομαρχιών.

Στην κεντρική και δυτική Μακεδονία όλα τα σχολεία έμειναν κλειστά, ενώ στην ανατολική Μακεδονία λειτουργούν κανονικά μόνο τα σχολεία των δήμων Αλεξανδρούπολης, Τραϊανούπολης και Σαμοθράκης, καθώς και στην πόλη της Κομοτηνής. Στην Καβάλα λειτουργούν μόνο τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Στη Θεσσαλονίκη, το συμβούλιο του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ σε έκτακτη συνεδρίασή του, αποφάσισε να παραμείνει κλειστό σήμερα το ίδρυμα.

Η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στον επαρχιακό δρόμο Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου, ενώ μέσα στο πολεοδομικό συγκρότημα η θερμοκρασία κυμαίνεται στους – 2 βαθμούς Κελσίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία και σε τμήματα των εθνικών οδών στη Βόρεια Ελλάδα.

Στο Νευροκόπι Δράμας ο υδράργυρος έπεσε στους -8 βαθμούς, πυκνό χιόνι πέφτει στα ορεινά της Θράκης και της Θεσσαλίας και η κυκλοφορία διεξάγεται με αλυσίδες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας, Ημαθίας και της βόρειας Χαλκιδικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Λαμία: Η πόλη ντύθηκε στα λευκά – Δίπλωσε νταλίκα στο Καλαμάκι

Αχαϊα: Προβλήματα στην κυκλοφορία λόγω κακοκαιρίας

Ανατολική Μακεδονία: Προβλήματα στους δρόμους από το πυκνό χιόνι

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε