Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Του νοίκιασε διαμέρισμα που ΔΕΝ του ανήκε και πήρε και το πρώτο ενοίκιο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

– Πρωτοφανής και άρτια σχεδιασμένη η απάτη
– Όλα τα χαρτιά που παρουσίασε ο δράστης ήταν πλαστά
– Το θύμα ακόμα θα πλήρωνε αν…

Η υπόθεση είχε να κάνει με ένα διαμέρισμα στην περιοχή της Ανάληψης. Δράστης ένας 55χρονος κάτοικος της περιοχής και θύμα ένας 38χρονος αλλοδαπός, που πίστεψε ότι είχε βρει το σπίτι των ονείρων του, σε τιμή-ευκαιρία…

Ο επίδοξος ενοικιαστής άρχισε να ρωτάει σε ποιον ανήκει το διαμέρισμα που τον ενδιέφερε. Ανάμεσα στα… πολλά ”δεν ξέρω” που άκουσε, παρουσιάστηκε κάποιος που του είπε ότι είναι ο ιδιοκτήτης. Ένας 55χρονος που μάλιστα του πρότεινε συμφωνία με 250€ το μήνα. Ο 38χρονος δεν πίστευε στα αυτιά του! Αμέσως έδωσαν τα χέρια και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη ημέρα…

Στο επόμενο ραντεβού ο 55χρονος παρουσιάστηκε (για το τυπικό της υπόθεσης!) με χαρτιά που πιστοποιούσαν ότι είναι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος και ζήτησε 2 ενοίκια μπροστά. Ο 38χρονος του έδωσε τα 500€ και υπέγραψαν το συμφωνητικό!

Η μετακόμιση του 38χρονου ολοκληρώθηκε όταν… ξαφνικά άρχισε να ακούει περίεργα πράγματα. Καθημερινά όλο και κάποιος του έλεγε ότι μένει σε ένα σπίτι χωρίς να έχει ρωτήσει τον ιδιοκτήτη! Για καλό και για κακό άρχισε να τηλεφωνεί  στον 55χρονο αλλά αυτό που άκουγε πάντα, ήταν… ”η κλήση σας προωθείται”!

Όταν λοιπόν εμφανίστηκε ο πραγματικός ιδιοκτήτης, η υπόθεση πήγε στην αστυνομία. Από την έρευνα ξεσκεπάστηκε η απάτη: Όλα τα χαρτιά που είχε δείξει ο 55χρονος ήταν πλαστά και συνεπώς είχε πάρει ενοίκιο για ένα διαμέρισμα που δεν του ανήκε!

Η υπόθεση ερευνάται από το τμήμα Ασφαλείας Ανάληψης και οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τον 55χρονο, που για την ώρα έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε