Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Θήβα: Αιματηρές συμπλοκές αλλοδαπών – Άγριο ξύλο με μαχαιρώματα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πρωτοφανή επεισόδια για μία ώρα – Πακιστανοί εναντίον Αφγανών με μαχαίρια, κοντάρια και πέτρες – Εκτός ελέγχου η κατάσταση με τις συμμορίες αλλοδαπών…

Τα επεισόδια ξεκίνησαν αργά το βράδυ στο κέντρο της πόλης. Όπως φαίνεται οι 100 αλλοδαποί από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν είχαν δώσει ραντεβού, για να λύσουν τις διαφορές τους. Έτσι λίγο μετά τις 23.00 η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι…

Οι αλλοδαποί άρχισαν να βρίζονται και δεν η κατάσταση δεν άρχισε να ξεφύγει. Έγιναν ένα κουβάρι, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κατοίκων της πόλης. Επιθέσεις με μαχαίρια και ξύλινα κοντάρια, πετροπόλεμος και φωνές συνέθεταν το σκηνικό του τρόμου.

Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν ένας από τους αλλοδαπούς σωριάστηκε αιμόφυρτος στο δρόμο. Οι αλλοδαποί διαλύθηκαν και στη συνέχεια έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο και δυνάμεις της αστυνομίας. Έγιναν 3 προσαγωγές υπόπτων, ενώ τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Θήβας και στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Όλα αυτά τη στιγμή που λίγες μέρες νωρίτερα είχαν σημειωθεί ανάλογα επεισόδια στην Πάτρα. Εκεί μάλιστα οι συμμορίες είχαν διακόψει με τα επεισόδια που δημιούργησαν και ένα γάμο (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Αργολίδα: Πυροβολισμοί σε συμπλοκή αλλοδαπών

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε