Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Θρίλερ με την εξαφάνιση παίκτη του Παναθηναϊκού – Προσπαθούν να παραπλανήσουν τις αρχές

Θρίλερ με την εξαφάνιση παίκτη του Παναθηναϊκού – Προσπαθούν να παραπλανήσουν τις αρχές

Σπείρα εμπλέκεται πίσω από την εξαφάνιση αθλητή του μπέιζμπολ του Παναθηναϊκού, Ράνσελ Κρουζ, του οποίου τα ίχνη αγνοούνται από τις 3 Μαΐου. Ο αθλητής φαίνεται πως έμπλεξε με ένα καλοστημένο κύκλωμα που του έταξε ότι θα τον βοηθήσει να εκδώσει την άδεια παραμονής του στην χώρα… ρίχνοντας μάλιστα δίπλα του μία Ελληνίδα καλλονή ως “δόλωμα”.

Ο Ρανσέλ Κρουζ τα ξημερώματα της 3ης Μαΐου είχε ραντεβού στο Μοναστηράκι με ανθρώπους ενός κυκλώματος, το οποίο του υποσχέθηκε ότι θα του έβγαζε άδεια παραμονής έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα, με τις αποκαλύψεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ», ο 24χρονος παίκτης προσεγγίστηκε από κάποιους δήθεν… δικηγόρους, που θα του τακτοποιούσαν τα έγγραφά του.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε είχε ενημερώσει έναν φίλο του και συμπαίκτη του, πως θα πήγαινε στη Λαμία με τον υποτιθέμενο δικηγόρο προκειμένου να τακτοποιηθεί το ζήτημά του. Εκτοτε τα ίχνη του εξαφανίστηκαν.

Οι έρευνες της αστυνομίας, σε σπίτια υπόπτων παρουσία Εισαγγελέα, αποκάλυψαν πλαστά έγγραφα που αφορούσαν άδειες παραμονής άλλων αλλοδαπών, σφραγίδες με εντυπώματα, κινητά τηλέφωνα κ.ά. 

Εγινε αμέσως άρση απορρήτου στο κινητό τηλέφωνο του Ρανσέλ κι εντοπίστηκαν αυτοί που ο αγνοούμενος μίλησε και συναντήθηκε στις 3 Μαΐου. Συνελήφθησαν δύο γυναίκες, ωστόσο ο βασικός ύποπτος διέφυγε. 

Η μία εκ των δύο γυναικών ήταν το “δόλωμα”! Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή κατά συναυτουργία, εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση, ψευδορκία κ.ά. κι αφέθηκαν ελεύθερες με περιοριστικούς όρους.

Εντοπίστηκαν επίσης διευθύνσεις μελών της σπείρας στο Βύρωνα κι η κάμερα της οδηγήθηκε στο σημείο, όπου βρισκόταν 38χρονος ύποπτος άνδρας. Το εκπληκτικό είναι ότι πρόκειται για άνθρωπο που κινείται στις ένοπλες δυνάμεις κι έγινε γνωστό ότι απολογήθηκε στον ανακριτή για τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής τηλεφώνησε ένας άνδρας από το εξωτερικό ισχυριζόμενος ότι ήταν ο Ρανσέλ Κρουζ, αλλά ο φίλος του που βρισκόταν στο στούντιο τόνισε πως δεν ήταν ο ίδιος ο 24χρονος αθλητής. Γεγονός που σημαίνει ότι κάποιος προσπάθησε να παραπλανήσει και να σταματήσει τις έρευνες.

Πηγή: www.anikolouli.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε