Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τι απαντά ο Γ.Παπαθανασίου στις καταγγελίες του ξενοδόχου

Τι απαντά ο Γ.Παπαθανασίου στις καταγγελίες του ξενοδόχου

Απάντηση στις καταγγελίες που έκανε και μέσω του Newsit ο Αριστείδης Μάρκου ο οποίος έπεσε θύμα εκβιασμού από δυο στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης για να του δώσει εγκεκριμένη επιδότηση έδωσε ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης Γιάννης Παπαθανασίου.

Ο κ.Μάρκου, υποστήριξε ότι την υπόθεση την είχε καταγγείλει στον πρώην υφυπουργό Ανάπτυξης, Γιάννη Παπαθανασίου χωρίς ωστόσο να υπάρξει αποτέλεσμα, καθώς το κύκλωμα είχε φρενάρει την επένδυση χρόνια. Ενώ τόνισε με νόημα ότι “όταν με καλέσουν οι ανακριτικές αρχές θα καταθέσω και θα πω για τη στάση του κ. Παπαθανασίου”.

“Κάποιος ο οποίος αδικείται ή νομίζει ότι αδικείται πρέπει να μιλάει με ονόματα. Θα τα πούμε στα δικαστήρια. Ήρθε στο γραφείο μου και υπέβαλλε μια αίτηση το 2005 να υπαχθεί στα προγράμματα. Η υπηρεσία έκρινε ότι ο προϋπολογισμός έπρεπε να είναι 8 και όχι 25 εκατομμύρια. Ζήτησε αναθεώρηση. Και δικαιώθηκε. Αλλά όχι επι υπουργίας μου.  Αυτό το ποσό που έπρεπε να εισπράξει δεν αφορά την εποχή που ήμουν εγώ υπουργός. Βεβαίως είναι θετικό ότι συνελήφθησαν δυο επίορκοι και ο επιχειρηματίας δεν συμβιβάστηκε σκεπτόμενος “ας τα δώσω και ας μην μιλήσω” αλλά δεν μπορεί να πετάει λάσπη”, είπε ο κ. Παπαθανασίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Πως με εκβίαζαν και μου ζητούσαν μίζα 120.000 ευρώ”

Χειροπέδες σε στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης – Ζητούσαν μίζα 120.000 ευρώ για να αποδεσμεύσουν επιδότηση!

Μαζί την χτίσαμε! – Δεν την χαιρόμασταν όμως μαζί! – Ιδού η βίλα με πισίνα της υπαλλήλου που καταλήστεψε το ΙΚΑ με την συμμορία της!

Ακόμη μία σύλληψη μέλους του κυκλώματος του ΙΚΑ

Κύκλωμα στο ΙΚΑ Καλλιθέας έχει προκαλέσει ζημιά τουλάχιστον 12 εκατομμυρίων ευρώ! – ΄Εξι συλλήψεις – Θα ακολουθήσουν κι άλλες! 

Σε διαθεσιμότητα 2 γιατροί στην Κρήτη για πλασματικές άδειες- Ερευνάται κύκλωμα και στο ΙΚΑ Καλλιθέας!


Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε