Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Τι απαντά ο Π.Ψωμιάδης για τη βουλευτική σύνταξη που απαιτεί!

“Διεκδικώ αυτά που δικαιούμαι. Είμαι στόχος συμφερόντων” καταγγέλει στο Νewsit και ζητά “εκλογές εδώ και τώρα” ενώ αφήνει σαφέστατες αιχμες για δημιουργία νέου πολιτικού φορέα.

Ο εν αργία περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης άνοιξε την καρδιά του στο Newsit και μίλησε για όλα και για όλους.

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ
Οπως δήλωσε στο Νewsit o Παναγιώτης Ψωμιάδης “δυστυχώς για μια ακόμη φορά τα παπαγαλάκια της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών ενήργησαν προσπαθόντας να παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό. Από τη στιγμή που ανέλαβα νομάρχης και ιδιαίτερα περιφερειάρχης τους τελευταίους μήνες μετά την τιμωρία μου, λόγω του ότι δεν έπαιρνα τα λειτουργικά έξοδα και τις αμοιβές της περιφέρειας που δεν ανέρχονται σε πάνω από 3.900 ευρώ εάν δεν κάνω λάθος και όχι 6.000 όπως γράφουν ψευδώς είχε σταματήσει και το μεγαλύτερο μέρος της βουλευτικής μου σύνταξης, τα 2/3 του συνολικού ποσού. Όμως την περίοδο που εγώ είμαι τιμωρημένος θεωρώ λογικό και νόμιμο να διεκδικήσω και πάλι ολόκληρη τη βουλευτική μου σύνταξη, η οποία ανερχόταν στις 2.700 ευρώ το μήνα και σήμερα είναι πολύ λιγότερο. Δεν καταλαβαίνω που είναι το παράδοξο. Τη σύνταξη τη βουλευτική εγώ την λαμβάνω εδώ και 7 με 8 χρόνια, δεν τη διεκδικώ τώρα, αυτό είναι το όλο θέμα. Απλώς κάποιοι θέλουν να διαμορφώσουν στην κοινωνία ένα κλίμα κατά του Παναγιώτη Ψωμιάδη για μια ακόμη φορά. Οπως μεθοδευμένα υπάρχει ένα σχέδιο εξόντωσης και εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, όχι σήμερα αλλά εδώ και 10 με 15 χρόνια, το ίδιο συμβαίνει και μαζί μου. Επειδή έχω γίνει στόχος, είμαι στόχοποιημένος από το σύστημα και τον “μεγάλο αδελφό” θεωρόντας πως έτσι θα με λυγίσουν, θα με φιμώσουν, πιστεύοντας ότι εγώ είμαι ένα από τα golden boy της πολιτικής ζωής. Δεν έχουν αντιληφθεί πως είμαι ένα πλατάνι με πολύ βαθιές και δυνατές ρίζες και δεν πρόκειται να με λυγίσουν. Διεκδικώ αυτά που εγώ έπαιρνα τα προηγούμενα χρόνια, τιποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο”.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από τις δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη στο NewsIt

ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Στο ερώτημα εάν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης πιστεύουν πως έχει κάνει μεμτπό ο Π.Ψωμιάδης απαντά “οι Θεσσαλονικείς δεν ασχολούνται πια με αυτά που γράφουν και λένε τα παπαγαλάκια. Ξέρουν πως τα περισσότερα προέρχονται από τον δικομανή κύριο Τρεμόπουλο και ξέρουν ότι έχουμε πολλά δικαστήρια ακόμα μπροστά μας. Ξέρουν πως δεν υπαρει καμία καταγγελία σε βάρος μου για οικονομικές ατασθαλίες και δεν δίνει σημασία ο κόσμος. Μου συμπαραστέκονται, είμαι νικητής στη συνείδηση του ελληνικού λαού και όλοι θεωρούν ότι θα δικαιωθώ και στον Άρειο Πάγο και στα επόμενα δικαστήρια που έρχονται”.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΠΙΑ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
Στο ερώτημα πως είναι δυνατόν να έχει ανάγκη αυτά τα χρήματα και εάν είναι πρόκληση να τα πάρει σε περίοδο οικονιμικής κρίσης ο κύριος Ψωμιάδης απαντά ” ξέρει κανείς εάν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έχει τη δυνατότητα να σταθεί οικονομικά όταν: εδώ και μήνες δίνω 5.000 ευρώ το μήνα, βενζίνη αυτοκινήτου και ενοίκιαση μηχανής, γιατί εγώ δεν έχω αυτοκίνητο και δεν είχα ποτέ (παρά μόνο το υπηρεσιακό). Αυτά τα 5.000 ευρώ εμένα ποιος θα μου τα δώσει; Ο Ψωμιάδης μπορεί κάποτε να ήταν πλούσιος. Μπήκα στην πολιτική με 7 δουλείες και έχω σήμερα μισή και αυτη συνεταιρικά. Δε μετανοιώνω. Πάλι το ίδιο θα έκανα. Ούτε μου πήρε κανένας τα λεφτά. Την περιουσία μου την ξόδεψα για την καλύτερη λειτουργία του αξιώματός μου. Δεν διεκδικώ κάτι παράνομο. Είπε κανείς ότι ο Ψωμιάδης είναι πλούσιος; Φτάνει ρε παιδιά. Έλεος πια”.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
Για την οικονομική κρίση και τα νέα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση ο κύριος Ψωμιάδης σχολίασε “εχουμε μπει σε ένα θάλαμο αερίων και πνιγόμαστε καθημερινά από τις παρανοϊκές αποφάσεις μιας κακής κυβέρνησης. Δηλαδή όταν θα είναι να πάρουμε την 7η δόση τι θα γίνει. Όταν θα πάρουμε την 8η δόση θα πάρουμε και άλλα μέτρα; Οι άνθρωποι που τα σκέφτονται αυτά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Σκόπιμα θέλουν να φτάσουν τον ελληνικό λαό σε εξαθλίωση. Αυτό είναι το σχέδιο τους. Δεν το έχουμε καταλάβει; Τι θα πουν στο λαό; Οτι δυο χρόνια δεν κάνανε τίποτα; Κάναμε λάθος συγγνώμη; Φτάνει πια, να φύγουνε. Ουτε συναίνεση κύριε Σαμαρά και εγώ ήμουν υπέρ της συνέναισης αλλά τέλος. Εκλογές εδώ και τώρα και ο λαός να αποφασίσει για το μέλλον του. Δυστυχώς η κυβέρνηση εκτελεί εντολές της κυρίας Μέρκελ”.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ – ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ
Τέλος στο ερώτημα εάν έχει δρομολογήσει την δημιουργία νέου πολιτικού φορέα ο κύριος Ψωμιάδης απάντησε “ότι έχω πει στο παρελθόν για το θέμα ισχύει. Πρόεδρος σήμερα της ΝΔ είναι ο κύριος Σαμαράς, τον στηρίζω, πιστεύω στον κύριο Σαμαρά. Το αύριο όμως κανείς δεν το γνωρίζει” είπε με νόημα ο κύριος Ψωμιάδης”.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από τις δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη στο NewsIt

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στις 19 Οκτωβρίου η απόφαση για την τύχη του Π. Ψωμιάδη

“Μακελειό” στην ΕΤ3 καταγγέλει o Παναγιώτης Ψωμιάδης μέσω του Newsit

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε