Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τα καψόνια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη… “για πλάκα” – Τι δείχνει το βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές – Οι εξελίξεις για τον αδικοχαμένο φοιτητή

Τα καψόνια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη… “για πλάκα” – Τι δείχνει το βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές – Οι εξελίξεις για τον αδικοχαμένο φοιτητή

– Ποιος παρέδωσε το βίντεο στον ιδιωτικό ερευνητή και τι απεικονίζει
– Συμφοιτητές έκαναν “πλάκα” με τον σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων που βρέθηκε νεκρός την περασμένη Κυριακή
– Στο μικροσκόπιο των αρχών η τελευταία κλήση που δέχτηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης από τη μητέρα του
– Θρίλερ με τις έρευνες της Ασφάλειας Ιωαννίνων – Σήμερα η συνέντευξη Τύπου Τσούκαλη

Κορυφώνεται το θρίλερ των ερευνών για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, έξι ημέρες μετά τον εντοπισμό του άτυχου σπουδαστή, νεκρού, σε απόσταση κοντινή από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων όπου φοιτούσε.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει το cd που τους παρέδωσε ο ιδιωτικός ερευνητής Τσούκαλης, που είχε διορίσει η οικογένεια του φοιτητή ώστε να βοηθήσει στις έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το cd είχε στην κατοχή του ένας πρώην φύλακας της Γαλακτοκομικής Σχολής και δείχνει φοιτητές του 20χρονου, να τον ξεγυμνώνουν ανεπαίσθητα… εν είδει πλάκας.

Μόλις ολοκληρωθεί η εργαστηριακή διερεύνηση του βίντεο, τα στοιχεία θα δοθούν κατευθείαν στην Ασφάλεια Ιωάννινων, που έχει αναλάβει τις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Είναι χαρακτηριστικό, πως λόγω της κρισιμότητας της υπόθεσης, οι αστυνομικοί φέρονται να μην είδαν ούτε ένα καρέ αυτού του βίντεο και το έστειλαν κατευθείαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας.

Στο μεταξύ, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει και το τελευταίο μεγάλης διάρκειας τηλεφώνημα που δέχτηκε ο Βαγγέλης από τη μητέρα του, την τελευταία ημέρα που εθεάθη ζωντανός.

Κατά τη διάρκεια της κλήσης, που διήρκεσε πάνω από μία ώρα, το κύριο θέμα συζήτησης φέρεται να ήταν οι βαθμοί που πήρε εκείνη την ημέρα ο 20χρονος και οι οποίοι δεν ήταν καλοί.

Η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, όπως έγινε γνωστό, έδωσε και νέα κατάθεση στην Ασφάλεια Ιωαννίνων, σε μια προσπάθεια να πέσει κι άλλο φως στις συνθήκες θανάτου του νεαρού.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών, θα μπουν επίσης τα κινητά τηλέφωνα της παρέας των Κρητικών που φέρονται να εκφόβιζαν τον Βαγγέλη. Τα κινητά τους αναμένεται να εξεταστούν στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας, προκειμένου να γίνει προσπάθεια ανάκλησης αρχείων που τυχόν έχουν διαγραφεί.

Ουσιαστικά οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν βίντεο ή φωτογραφίες που μπορεί να έχουν τραβηχτεί από αυτές τις συσκευές και στα οποία ενδέχεται να περιέχονται στοιχεία για τον 20χρονο σπουδαστή.

Σήμερα, αναμένονται και νέες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση που έχει συνταράξει την κοινή γνώμη, καθώς ο ιδιωτικός ερευνητής κ. Τσούκαλης αναμένεται να προχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε