Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι έκανε στη Ρωσία ο Γιώργος Καρατζαφέρης;

Σειρά σημαντικών επαφών πραγματοποίησε στη Ρωσία ο Γιώργος Καρατζαφέρης το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ έγινε δεκτός από αξιωματούχους του Κρεμλίνου και παρεβρέθη στη Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στο Μητροπολιτικό Ναό του Σωτήρος Χριστού χωροστατούντος Της Α.Θ.Π. του Πατριάρχου Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλου.

Αμέσως μετά έγινε δεκτός από τον Πατριάρχη Κύριλλο ο οποίος δήλωσε “ο πλούτος, έρχεται και παρέρχεται. Η Ελλάδα όμως δεν πρέπει να απωλέσει την εθνική της κυριαρχία. Να μην χάσει την πίστη της. Να μην χάσει τις πολιτιστικές της αξίες. Θα προσευχόμαστε για τους αδελφούς μας Έλληνες, για την ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία και εύχομαι μέσα από τις προσευχές αλλά και τη σκληρή δουλειά, ο αδελφός ελληνικός λαός να ξεπεράσει τις δυσκολίες του”.

Φεύγοντας από τη Ρωσική πρωτεύουσα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε «Ολοκληρώνοντας τη διήμερη επίσκεψή μου στη Μόσχα συναντήθηκα σήμερα με της ηγεσία της ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Φεύγω γεμάτος προσδοκίες. Η ομιλία του Πατριάρχου Μόσχας και πασών των Ρωσιών είναι εκπληκτική. Νομίζω ότι απηχεί την πραγματικότητα του τι συμβαίνει στην Ελλάδα και αισθάνομαι την ανάγκη να τον ευχαριστήσω και δημόσια».

Δείτε video από την επίσκεψη του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ στη Ρωσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Προτιμώ μια κυβέρνηση τούβλων από μια κυβέρνηση σκουπιδιών” λέει στο Newsit o Γ. Καρατζαφέρης

”Γιατί δεν δέχεστε τον Ρώσο Πρόεδρο; Ξεπουλάτε τη χώρα στους Γερμανούς”

Ο Καρατζαφέρης και 2 βουλευτές του έδωσαν πίσω τα βουλευτικά τους αυτοκίνητα

Εκλογές ζήτησε πάλι ο Γ. Καρατζαφέρης

Καρατζαφέρης: “Έρχεται εμφύλιος!”

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε