Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε οι πολίτες για τον ανασχηματισμό;

Τι λένε οι πολίτες για τον ανασχηματισμό;

Απογοητευμένοι δηλώνουν οι περισσότεροι πολίτες από τον ανασχηματισμό καθώς περιμέναν περισσότερες και θεαματικότερες αλλαγές.

Οπως δήλωσε στο Νewsit o 65χρονος κύριος Γιάννης, συνταξιούχος, ” ο ανασχηματισμός ήταν ανάγκης. Πάντως νομίζω ότι ο Βενιζέλος είναι καλός στην θέση που τον έβαλε ο Παπανδρέου για να μαζέψει τα οικονομικά”.

Φοβερά απογοητευμένος δήλωσε 32χρονος Παναγιώτης, ιδιωτικός υπάλληλος. Όπως χαρακτηριστικά είπε “με απογοήτευσαν οι βουλευτές και το πολιτικό σύστημα. Θεωρώ ότι ο ανασχηματισμός ήταν ένα reality story, όπου μόνο τα πρόσωπα αλλάζουν ενω το αποτέλεσμα μένει το ίδιο για τον ελληνικό λαό”.

Περισσότερο αιχμηρός ο 45χρονος οικονομολόγος κύριος Μιχάλης ο οποίος δήλωσε στο Νewsit ” ο ανασχηματισμός ήταν ανάγκης. Ο Παπανδρέου συμβιβαστηκε με πρόσωπα και καταστάσεις. Θα ήθελα πιο ριζικές αλλαγές. Δεν είναι δυνατόν ένας υπουργός που απέτυχε να αλλάζει υπουργείο θα έπρεπε να ήταν εκτός κυβέρνησης”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η 52χρονη νοικοκυρά κυρία Μαρίνα η οποία μας είπε κατηγορηματικά ” ο ανασχηματισμός ήταν μια απο τα ίδια”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε