Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τι λένε οι πολίτες για τον Λουκά Παπαδήμο

Ο λαός μπορεί να μην επέλεξε δια της ψήφου του τον Λουκά Παπαδήμο για πρωθυπουργό έχει όμως άποψη και την εκφράζει στο Newsit.

Ο  Νίκος είναι ένα νέος άνθρωπος,  μηχανικός στο επάγγελμα και όπως υποστηρίζει ” ο κύριος Παπαδήμος εξυπηρετεί τα συμφέροντα των τραπεζών. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό συμφέρει τον Έλληνα πολίτη. Πιστεύω ότι κατα 90% έχει εξασφαλίστεί η 6 δόση του δανείου με την εκλογή του αλλα δεν θεωρώ ότι θα καταφέρει να βγάλει την χωρα απο το αδιέξοδο”.

Ο κύριος Κώστας είναι οδηγός στα λεωφορεία και μας δήλωσε πως ” η τοποθέτηση του Λουκά Παπαδημου στην πρωθυπουργία της χώρας εντάσσεται σ ένα σχέδιο ώστε να μπουν τεχνοκράτες στις ηγεσίες των κρατών. Πιστεύω ότι δεν θα αντέξει για πολυ απο τις αντιδρασεις του κοσμου αν και νομίζω ότι σχέδιο ειναι η κυβέρνηση αυτή να παραμείνει και μετα τις 19 Φεβρουαρίου”.

Ο 28χρονος Γρηγόρης είναι άνεργος και όπως μας δήλωσε “είμαι  πεπεισμένος ότι θα καταφέρει ως τεχνοκράτης που ειναι να βελτίωση την κατάσταση”. Σε ερώτηση του newsit για το εάν πιστεύει ότι θα ληφθούν νέα σκληρότερα μέτρα, ο Γρηγόρης δηλώνει κατηγορηματικά “ότι τα μέτρα που θα παρθουν ειναι ηδη συμφωνημένα πριν αναλάβει ο νέος πρωθυπουργός”.

Ο συνταξιούχος κύριος Δημήτρης μας είπε ” μιλάμε για εκτροπή καθώς δεν ρωτήθηκε ο λαός.  Ο εντολοδόχος πρωθυπουργός θα παρει νέα πιο σκληρά μέτρα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εμπλοκή στη σύνθεση του υπουργικού – Στις 16.00 η ορκωμοσία – Στην κυβέρνηση οι 2 αντιπρόεδροι της ΝΔ – Γιαννίτσης στο υπ.Εσωτερικών

Οι 5 προτεραιότητες “αγκάθια” του πρωθυπουργού
 

Στο Μαξίμου ο Λ.Παπαδήμος – Αβραμόπουλος & Δήμας μεταξύ των 4 που πρότεινε η Ν.Δ για τη νέα κυβέρνηση – Τρία πρόσωπα σε υπουργεία από το ΛΑΟΣ

Αποκάλυψη Newsit – Παπαδήμος: “Τις αποφάσεις θα τις παίρνω εγώ”

11/11/11 ορκίζεται… ο 11ος πρωθυπουργός!

Πως ήταν ο Λουκάς Παπαδήμος το 1966; ΦΩΤΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Παπαδήμος στο Newsit: “Είμαι αισιόδοξος” – ΦΩΤΟ κ VIDEO

Tι έλεγε ο νέος πρωθυπουργός για την οικονομική κρίση ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ πριν – VIDEO

 Τι λέει για τον Λουκά Παπαδήμο ο συμμαθητής του Κώστας Αρζόγλου

Ποιός είναι ο Λουκάς Παπαδήμος

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε