Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Τι ψάχνουν οι αστυνομικοί στην Πάρο – Ποιος ήθελε να κάνει κακό στην 15χρονη;

Τι ψάχνουν οι αστυνομικοί στην Πάρο – Ποιος ήθελε να κάνει κακό στην 15χρονη;

Σε εγκληματική ενέργεια οδηγούν κάποια στοιχεία. Οι αστυνομικοί αναζητούν άτομα που μπορεί να είχαν σχέση με την 15χρονη.

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση. Η 15χρονη κοπέλα βρέθηκε σοβαρά χτυπημένη σε κωματώδη κατάσταση σε πολυσύχναστη παραλία της Πάρου και χρειάστηκε να υποβληθεί σε λεπτή επέμβαση για να κρατηθεί στη ζωή.

Τα ερωτήματα είναι δεκάδες.

Πως βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση το κορίτσι σε ένα σημείο που “φαίνεται” από τον δρόμο; Ποιος και γιατί ήθελε να κάνει κακό σε ένα 15χρονο κορίτσι;

Τα ίδια τα χτυπήματα ίσως δίνουν κάποιες απαντήσεις.

Στο σώμα του κοριτσιού υπάρχουν σημάδια, σοβαρά χτυπήματα από πτώση. Το τραύμα στο κεφάλι ωστόσο ενώ μοιάζει να προέρχεται από χτύπημα στα βράχια εξετάζεται καθώς ενδέχεται να προέρχεται και από κάποιο αμβλύ όργανο.

Τα ποιο σημαντικά στοιχεία είναι τα σημάδια στο λαιμό του κοριτσιού. Σημάδια τα οποία δεν είναι δυνατό να προήλθαν από πτώση.

Είναι τα στοιχεία εκείνα που οδήγησαν τον ιατροδικαστή να αναζητήσει ίχνη DNA άλλου ατόμου στο σώμα της κοπέλας.
Ίσως το κορίτσι ήρθε αντιμέτωπο με κάποιο άτομο που της επιτέθηκε και τη χτύπησε είτε προκάλεσε την πτώση της στα βράχια της παραλίας.

Το γιατί είναι επίσης ένα μυστήριο.

Το κορίτσι είχε βρεθεί στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές με τη μητέρα και την αδελφή της. Ποιος θέλησε να κάνει κακό σε ένα παιδί που βρέθηκε εκεί για μερικές ημέρες;

Ήταν μια απόπειρα βιασμού;

Και αυτό το ενδεχόμενο εξετάζεται.

Όμως όσοι γνωρίζουν την περιοχή απορούν καθώς το σημείο είναι πολυσύχναστο, το κακό έγινε ενόσω υπήρχε ακόμη το φως της ημέρας, μια ανάσα από το δρόμο και ενώ η μητέρα της κοπέλας ήταν σε κοντινή απόσταση.

Ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας έχει μεταβεί στο νησί για έρευνες.

Ήδη κάποιοι μιλούν για ένα άτομο, όχι απαραίτητα ύποπτο, με τον οποίο η 15χρονη είχε θεαθεί να κάνει παρέα, ίσως μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση.

Για τον λόγο αυτό οι αστυνομικοί ερευνούν και όλες τις κλήσεις και τα μηνύματα από και προς το κινητό του κοριτσιού, ίσως τα άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί της να γνωρίζουν κάτι.

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά…

Διαβάστε επίσης:
Τι συνέβη στ’ αλήθεια στην Πάρο και βρέθηκε η 15χρονη στην εντατική;

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε