Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι “χάπενινγκ” ετοιμάζουν οι αστυνομικοί στην ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ;

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Η ματαίωση αρχικά για φέτος των εγκαινίων από τον κ. Παπουτσή των περιπτέρων της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής στη ΔΕΘ και λίγο αργότερα η απόφαση για την κατάργηση τους, προκάλεσε το “θυμό” των συνδικαλιστών οι οποίοι ετοίμαζαν στον κ. υπουργό και στην ηγεσία εκπλήξεις την ώρα της κοπής της κορδέλας.

Άλλωστε, έβλεπαν τη στιγμή αυτή ως την καλύτερη ευκαιρία για να τα “πουν” από κοντά με τον πολιτικό προϊστάμενο τους, τον οποίο όλο το υπόλοιπο χρονικό διάστημα πλην μιας ολιγόλεπτης συνάντησης, έχουν … “κάνει” μαύρα μάτια για να τον δουν.

Η απογοήτευση τους ενισχύεται δε, από την προσχηματική όπως τώρα αποδεικνύεται δήλωση Παπουτσή πέρσι στον ίδιο χώρο, λίγες μόνο ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όταν είχε πει: “«Θέλω να εκφράσω την ιδιαίτερη χαρά μου που βρίσκομαι σήμερα εδώ, στα εγκαίνια της Έκθεσης Θεσσαλονίκης και στα εγκαίνια του περιπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας, μια πράξη συμβολική για να υπενθυμίζει σε όλους, αυτό που χθες το απόγευμα οι ένστολοι διαδηλωτές, στους δρόμους της Θεσσαλονίκης φώναζαν ότι ανάπτυξη δεν γίνεται χωρίς ασφάλεια…” .

Στιγμιότυπο από τα περυσινά εγκαίνια του περιπτέρου της ΕΛ.ΑΣ στη ΔΕΘ

Η εξέλιξη αυτή όμως φαίνεται ότι τους έχει “θυμώσει”, ταυτόχρονα όμως και τους έχει πεισμώσει, με αποτέλεσμα να σχεδιάζουν εκπλήξεις με διάφορα χάπενινγκ, πάντοτε μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας, την ώρα της ομιλίας του πρωθυπουργού.

Διαβάστε επίσης:
Περικοπές και στο εφάπαξ των αστυνομικών;

Ωσεί παρών στη ΔΕΘ ο Παπανδρέου

Καυτό τριήμερο στη ΔΕΘ – Όλα τα μπλόκα – Ποιοι θα είναι που

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε