Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Tι ζητάνε φέτος τα παιδιά από τον Άγιο Βασίλη;

Tι ζητάνε φέτος τα παιδιά από τον Άγιο Βασίλη;

Τα χιλιάδες γράμματα που φτάνουν στα ΕΛΤΑ απο τα παιδάκια είναι ξεκαρδιστικά και πολύ τρυφερά καθώς ζητάνε από τον Αγιο Βασίλη ότι μπορείτε να φανταστείτε. Υπάρχουν όμως και παιδιά που απλώς ζητούν δουλειά για τη μαμά και τον μπαμπά. Φέτος στα γράμματα  θα απαντά ο αγαπημένος ηρωας του Ευγένιου Τριβιζά, ο γάτος Πις-Φις.

Κόντρα στη γενική κατάθλιψη και τη μιζέρια λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει τα περισσότερα νοικοκυριά της χώρας, τα ΕΛΤΑ συνεχίζουν και αυτή τη χρονιά  να απαντάνε στα γράμματα που στέλνουν τα παιδιά στον Άγιο Βασίλη χαρίζοντας απλόχερα χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους και λίγη απο τη…μαγεία των Χριστουγέννων.

Φέτος μάλιστα τα Ελληνικά Ταχυδρομεία κάνουν μια ευχάριστη έκπληξη και απαντούν στα παιδικά γράμματα μέσω του ήρωα του σπουδαίου Ευγένιου Τριβιζά, του γάτου…Ερμίκου Πις-Φις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρυσι έστειλαν γράμμα στον πιο αγαπημένο άγιο των παραμυθιών, της αγάπης και των δώρων περισσότερα από 100.000 παιδιά ενώ φέτος μόνο την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η αποστολή των γραμμάτων τα ΕΛΤΑ έλαβαν 7.000 γράμματα.

Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο Newsit η Υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου των ΕΛΤΑ, Ελένη Κοντού “φέτος πήραμε γράμμα ακομη και από ένα Κινεζάκι που ζει στην Ελλάδα γραμμένο στα Αγγλικά”.

Οσο για το ποιες είναι οι πιο συχνές ερωτήσεις που κάνουν στον Άγιο Βασίλη τα παιδιά; Πρώτα απ΄ όλα ρωτάνε πως ο αγαπημένος Άγιος που τα έχει τα κιλάκια του χωράει απο την καμινάδα…Ολες τις υπόλοιπες ερωτήσεις δειτε τις στο video με τον σπουδαίο παραμυθά Ευγένιο Τριβιζά….

Συγκονιστικά όμως είναι και τα γράμματα που στέλνουν τα μεγαλύτερα παιδιά στον Άγιο Βασίλη. Οπως για παράδειγμα το γράμμα ενός άντρα που ζητά…δουλειά.

Η το γράμμα μια μητέρας 2 παιδιών που λογω της ασθένειας που έχει ζητά απο τον Αγιο Βασίλη να μην πονάει για να μπορεί να παιξει με τα αγγελούδια της.

Το μόνο σίγουρο ειναι και φέτος ο Άγιος Βασίλης θα έχει πολύ…πολύ…δουλειά!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επιδείνωση του καιρού με χιόνια και καταιγίδες

Γιατί ο Ρούντολφ το ελαφάκι, έχει κόκκινη μύτη;

Πόσο θα κοστίσει φέτος το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι – Ελλάδα

Αυτό πάντως στο Σύνταγμα δέντρο δεν το λες – ΦΩΤΟ 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε