Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Την Παρασκευή το πρωί η συνάντηση ιδιοκτητών ταξί με Ραγκούση

Αύριο Παρασκευή, 29 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων με τους εκπροσώπους των ιδιοκτητών και των οδηγών ταξί, όπως ανακοινώθηκε επισήμως από το υπουργείο.

Συγκεκριμένα, ικανοποιώντας το σχετικό αίτημά τους, ο υπουργός θα συναντηθεί στις 11.00 με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί και Αγοραίων (Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α.) και στις 12:00 με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας (ΟΣΜΕ) και το Σωματείο των Οδηγών Ταξί.

Θα προηγηθεί συνάντηση του υπουργού (στις 10.00) με το προεδρείο του δ.σ. του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Επίσης, στις 2 Αυγούστου, ο υπουργός Μεταφορών θα ενημερώσει την επιτροπή Οικονομικών της Βουλής για το θέμα των ταξί, μετά από σχετικό αίτημα που κατέθεσαν στην αρμόδια επιτροπή οι βουλευτές της ΝΔ Θ. Καράογλου και του ΛΑΟΣ Μ. Βορίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε επικίνδυνα μονοπάτια οι οδηγοί ταξί – Λάδια στους δρόμους, αποκλεισμός του λιμανιού και τσαμπουκάδες στους τουρίστες

Ταξί: ‘Εστειλαν fax στον πρωθυπουργό και ζητούν συνάντηση

‘Εκκληση Παπανδρέου στους οδηγούς ταξί να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις – Μεγάλο παρασκήνιο για το αν θα υπάρχει κλιμάκωση ή όχι

Διαβάστε εδώ τι έγινε στην χθεσινή πορεία των ιδιοκτητών ταξί

Παραίτηση Ραγκούση ζήτησε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ! – “Αδιανόητο”, απαντά ο υπουργός

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε