Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Καρπενησίου ανακοίνωσε ο Κώστας Μπακογιάννης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με ομιλία του στον Προυσσό Ευρυτανίας, την ημέρα εορτασμού της Παναγίας της Προυσσιώτισσας, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά ο γιος της Ντόρας και του Παύλου Μπακογιάννη. Υποστήριξε οτι ο “Καλλικράτης” προσφέρει παράθυρο ευκαιρίας στο άλμα προς τα εμπρός.

Ο κ. Μπακογιάννης ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας οτι βρίσκεται στην περιοχή οπου γεννήθηκε ο πατέρας του και στον τόπο που έζησε και λειτούργησε ο παππούς του, για να ανακοινώσει την απόφασή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος για το νέο Δήμο Καρπενησίου, “με μία ανεξάρτητη και υπερκομματική συμμαχία πολιτών” όπως είπε.

Εμφανίστηκε ενωτικός λέγοντας ότι «δεν περισσεύει κανείς», καθώς και ότι «ομαδοποιήσεις και διαχωρισμοί του παρελθόντος δεν έχουν θέση».

Αναφερόμενος στη νέα διοικητική διαίρεση της χώρας είπε ότι «στο άλμα προς τα εμπρός ο Καλλικράτης προσφέρει ένα παράθυρο ευκαιρίας«.
Σε ότι αφορά τους πόρους προς την Αυτοδιοίκηση είπε οτι «ως προς τη χρηματοδότηση να δεχτούμε τη στενότητα του Κεντρικού Κράτους ως δεδομένο και να αξιοποιήσουμε εναλλακτικούς τρόπους όπως τις Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα και τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε