Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

«Τις απειλές να τις αφήσει γι’ αλλού ο κ. Ραγκούσης»

«Τις απειλές να τις αφήσει γι’ αλλού ο κ. Ραγκούσης»

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προανήγγειλαν οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ μετά τις δηλώσεις Ραγκούση και την άκαρπη συνάντηση με τον Ηλία Πλασκοβίτη.

Οι εργαζόμενοι σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Οικονομικών, το πρωί της Δευτέρας και συναντήθηκαν με τον γενικό γραμματέα, Ηλία Πλασκοβίτη.

Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η συνάντηση, έγιναν γνωστές οι δηλώσεις του υπουργού Μεταφορών, Γιάννη Ραγκούση, που διεμήνυσε πως αν οι εργαζόμενοι δε σταματήσουν τις απεργίες, δε θα πληρωθούν. (Διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση)

«Τις απειλές να τις αφήσει ο κ. Ραγκούσης για αλλού. Απειλές που έκανε η χούντα, δε θα τις έχουμε από τον κ. Ραγκούση. Να πάει στην Πάρο να απειλεί», απάντησε σε ερώτηση του NewsIt ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Μετρό, Αντώνης Σταματόπουλος.

Δείτε τη δήλωσή του


Όσον αφορά στη συνάντηση με τον κ. Πλασκοβίτη, δεν είχε αποτέλεσμα. «Ήταν ξεκάθαρος ότι μέχρι τέλος Οκτωβρίου δε θα βγει λίστα για εφεδρείες στις μεταφορές. Παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχει πλεονάζον προσωπικό στις Μεταφορές. Εγώ δεν τον πιστεύω», είπε ο κ. Σταματόπουλος.

Δείτε τη δήλωσή του

Οι εργαζόμενοι αποχώρησαν από το υπουργείο και πρόκειται να συνεδριάσουν για να αποφασίσουν τη μελλοντική τους στάση. Προσανατολίζονται σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, ίσως και σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Δεν θα πληρωθείτε μισθούς αν συνεχίσετε τις απεργίες”

 

Εργαζόμενοι στο ΙΓΜΕ έξω από το υπ. Ανάπτυξης

Κατάληψη στα γραφεία του ΟΣΕ – Δεν μπαίνει και δεν βγαίνει κανείς

Δίνουν συνέντευξη Τύπου έξω από το υπουργείο Οικονομικών!

48ωρη απεργία Τετάρτη και Πέμπτη αποφάσισαν οι ταξιτζήδες

Αλλη μία εβδομάδα ταλαιπωρίας – Απεργίες στα Μέσα Μεταφοράς

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε