Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Της τρελής στα καταστήματα για τους…αποκωδικοποιητές!

Της τρελής στα καταστήματα για τους…αποκωδικοποιητές!

Θες να δείς τηλέοραση; Θα πληρώσεις. Ουρές στα ταμεία όλων των καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών από εκατοντάδες πολίτες που τρέχουν να προμηθευτούν αποκωδικοποιητές προκειμένου αύριο να μη δουν “μαύρο” στη τηλεόρασή τους.

Από αύριο 20 Ιουλίου ο Υμμητός σταματά να εκπέμπει αναλογικό σήμα καθώς περνά στην νέα ψηφιακή εποχή. Υποχρεωτικά λοιπόν όσοι θέλουν να εξακολουθήσουν να βλέπουν τηλεόραση θα πρέπει να προμηθευτούν αποκωδικοποιητές και ήδη σε όλα τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών επικρατεί πανδαιμόνιο.

Οδηγίες Digea εν όψει διακοπής του αναλογικού σήματος- Tι πρέπει να κάνετε

Αυτό σημαίνει πως όσοι δεν έχουν νέας τεχνολογίας τηλεοράσεις θα πρέπει να αγοράσουν για κάθε συσκευή που διαθέτουν και ένα διαφορετικό αποκωδιοποιητή το κόστος του οποίου ξεκινά από τα 25 ευρώ και φτάνει μέχρι τα 60 ευρώ. Αν κάποιος για παράδειγμα έχει 3 τηλεοράσεις στο σπίτι του θα ξοδέψει τουλάχιστον 75 ευρώ σε εποχές που αυτά τα χρήματα δεν περισσεύουν από κανέναν.

Πολλοί καταναλωτές δήλωσαν στο Νewsit πως δυσκολεύονται να καταλάβουν πως θα συνδέσουν τον αποκωδικοποιητή και λένε πως δεν αντιλαμβάνονται γιατί όλο αυτο είναι υποχρεωτικό. Σκεφτείτε τι έχει να γίνει με τις γιαγιάδες και τους παππούδες που θα μπερδεύουν τα τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης και του αποκωδικοποιητή. Αλλο θα πατάνε, άλλο θα ανοίγει.

Σε κάθε περιπτωση πρέπει να ξέρετε πως από αύριο έαν δεν έχετε αγοράσει αποκωδικοποιητή  δε θα μπορείτε να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αύριο η μεγάλη ημέρα για την ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! Κλείνει το αναλογικό σήμα! Tι πρέπει να κάνετε

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την νέα ψηφιακή εποχή!

20 Ιουλίου τηλεόραση… “τέλος”!


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε