Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Το 81% των πολιτών λέει ΝΑΙ στους Αγανακτισμένους

REUTERS
Συνεχίζουν το καθημερινό τους ραντεβού οι Αγανακτισμένοι. Αύριο θα είναι πρωινό το ραντεβού στις 07:00 και θα περικυκλώσουν την Βουλή.
Για 20η μέρα συγκεντρώθηκαν χθες στο Σύνταγμα οι Αγανακτισμένοι. Αν και ήταν λίγοι έδωσαν και πάλι το δικό τους στίγμα ενώ μαζεύουν δυνάμεις για την μεγάλη συγκέντρωση της Τετάρτης που αυτή την φορά θα γίνει το πρωί στις 07:00.

Συγκεκριμένα οι Αγανακτισμένοι με μήνυμα τους στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι “από τις 7 το πρωί, αποκλείουμε ειρηνικά με μια ανθρώπινη αλυσίδα την πρόσβαση προς τη Βουλή. Η “Αλυσίδα” των αγανακτισμένων πολιτών θα απλωθεί στις οδούς: Ριζάρη-Βασ. Κωνσταντίνου- Ζάππειο- Λεωφ. Αμαλίας- Πλατεία Συντάγματος- Κριεζώτου- Κανάρη- Πατριάρχου Ιωακείμ- Πλουτάρχου- Πολεμικό Μουσείο”.

 
Έρευνα για λογαριασμό του ΣΚΑΙ πραγματοποίησε η Public Issue με θέμα τις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων. Σύμφωνα με την έρευνα το 81% των πολιτών πιστεύει ότι οι συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων θα συνεχιστούν και το 52% ότι θα έχουν αποτέλεσμα. Το 13% θεωρεί ότι δεν θα συνεχιστούν και το 36% ότι δεν θα έχουν αποτέλεσμα.
 
Επίσης, το 31% δηλώνει ότι θα συμμετάσχει στις συγκεντρώσεις και το 39% μάλλον όχι.
Το 80% πιστεύει ότι οι συγκεντρώσεις είναι αυθόρμητες, ενώ το 52% εγκρίνει τους προπηλακισμούς σε βάρος των πολιτικών. Αυτό που έχει εντυπωσιάσει την κοινή γνώμη, είναι η ευφορία, η χαρά και η ελπίδα που κυριαρχεί στις συγκεντρώσεις.

 
Σύμφωνα με την έρευνα, το 98% γνωρίζει για τις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων. Το 60% ενημερώνεται γι’ αυτές, από την τηλεόραση, το 16% από το Ίντερνετ και ακολουθεί το ραδιόφωνο με 5%.

Έδωσαν ραντεβού αγανάκτησης Τετάρτη 07:00 το πρωί στη Βουλή

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε