Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Το έλα να δεις στην συνάντηση Κατσέλη – Ψωμιάδη – Εισβολή εργαζομένων στην αίθουσα της περιφέρειας

“Πεινάμε, γι’ αυτό διαμαρτυρόμαστε” καταγγέλουν στο Newsit oι εργαζόμενοι της Φιλκεράμ Τζόνσον που είναι απλήρωτοι και έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα εδώ και 3 μήνες.

Η κα Κατσέλη  η οποία  βρίσκεται για δυο ημέρες στην Θεσσαλονίκη, είχε σήμερα στις 10.00 το πρωί συνάντηση με τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη προκειμένου να υπογράψουν πρωτόκολλο συνεργασίας.

Ξαφνικά μπήκαν στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου περίπου 100 άτομα (όλοι εργαζόμενοι στην ΦΙΛΚΕΡΑΜ ΤΖΟΝΣΟΝ) και ανάρτησαν πανώ ζητώντας από την υπουργό να φύγει.

Τελικά με παρέμβαση της υπουργού έγινε συνάντηση με αντιπροσωπεία των εργαζομένων και κλείστηκε ραντεβού για αύριο στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως δήλωσε στο Newsit o πρόεδρος των εργαζομένων Γιώργος Κουθούρης, “είμαστε 230 εργαζόμενοι και είμαστε σε διαθεσιμότητα απο την 1η Ιανουαρίου του 2011. Είμαστε απλήρωτοι 3 μήνες, όλο το 2011 λεφτά δεν πήραμε εμείς. Το βασικότερο που μας ενδιαφέρει είναι να ανοίξει το εργοστάσιο και να μη χάσουμε τις δουλειές μας, όμως επειδή δε βλέπουμε να γίνεται αυτο κοιτάμε να μη χάσουμε τα λεφτά μας, π.χ αποζημιώσεις. Εμείς κάναμε την διαμαρτυρία στην υπουργό γιατί πεινάμε, δεν επιβιώνουμε, οι οικογένειες μας πεινάνε”.

Ακούστε τι είπε στο Newsit o κύριος Κουθούρης:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε