Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Το NewsIt αποκαλύπτει έγγραφο ντοκουμέντο: Έδωσαν 5.000 ευρώ για να χορεύουν τσιφτετέλια πάνω στο Αβέρωφ

ΦΩΤΟ NEWSIT
, ΦΩΤΟ NEWSIT
Το NewsIt αποκαλύπτει το έγγραφο ντοκουμέντο όπου φαίνεται ότι η οικογένεια Πάτιτσα-Λεμού έδωσε το συγκλονιστικό ποσό των 5.000 ευρώ για να μετατρέψουν την ιστορία σε night club.
Το συγκλονιστικό ποσό των 5000 ευρώ προσέφερε ως δωρεά “στο έργο συντήρησης και αναπαλαίωσης του θρυλικού Θωρηκτού”,προσέφερε πριν το γαμήλιο πάρτι η οικογένεια Πατίτσα-Λεμού,στο ΓΕΝ,ένα 24ωρο πριν το γαμήλιο πάρτι. 

Με αυτό το “τεράστιο” ποσό μετέτρεψαν την ιστορία του Πολεμικού Ναυτικού σε μπουζουκλερί, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι με ένα τέτοιο ποσό ένα ανδρόγυνο που θέλει να παντρευτεί και να κάνει δεξίωση, δεν μπορεί να πληρώσει ούτε τα αναψυκτικά.

Αν και στην επιστολή προν τον Α/ΓΕΝ,αντιναύαρχο Δ.Ελευσινιώτη,χαρακτηρίζουν “θρυλικό θωρηκτό” τον Αβέρωφ,φαίνεται ότι πάνω στο κέφι αυτό ξεχάστηκε την επόμενη ημέρα. Η δωρεά επεστράφη με εντολή του Βαγγέλη Βενιζέλου,μετά από τις αποκαλύψεις.Την επιστολή υπογράφει ο διευθύνων σύμβουλος της ATLAS Maritime Λέων Πατίστας.

Νωρίτερα, ο υπουργός Άμυνας, κ. Βενιζέλος ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό λέγοντας χαρακτηριστικά πως “φυσικά και εμείς ζητούμε συγγνώμη διότι υπάρχει αντικειμενική ευθύνη του υπουργείου για τις υποκειμενικές ευθύνες των αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού”. 

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε σήμερα ο κ. Βενιζέλος είπε το γεγονός αυτό «συνιστά βαριά προσβολή του κύρους και της τιμής των Ενόπλων Δυνάμεων, βαριά προσβολή του πατριωτισμού των Ελλήνων και των Ελληνίδων».

Κατά τον υπουργό Αμυνας, το πάρτι των εφοπλιστών με τα μοντέλα πάνω στο πλοίο-σύμβολο, το οποίο χαρακτήρισε ως «μία κοσμική μουσικοχορευτική εκδήλωση ελεγχόμενης αισθητικής», δείχνει ότι η κοινωνία μας είναι άκρως «επιπόλαιη και σε πολλές περιπτώσεις αιχμάλωτη της ισχύος του πλούτου ή της επιπολαιότητας ατόμων της δημοσιότητας». Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι ο γενικός επιθεωρητής του Πολεμικού Ναυτικού διενεργεί ένορκη διοικητική εξέταση για τον καταλογισμό τυχόν ευθυνών και σε άλλες υπηρεσίες.

Διαβάστε επίσης:

Με έγγραφο βάφτισαν το γλέντι επέτειο για τα 100 χρόνια του Αβέρωφ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε