Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Το περιβάλλον της Ντόρας επιβεβαιώνει το Newsit: “Όλα θα γίνουν με τη συναίνεση Μαρκογιαννάκη”

FOTO EUROKINISSI
“Η κα Μπακογιάννη δεν αδειάζει τον κ. Μαρκογιαννάκη”. Ενήμερος για τις προσεγγίσεις σε άλλα πρόσωπα ο πρώην υπουργός. Θέλει νέο πρόσωπο από την αυτοδιοίκηση στην περιφέρεια Κρήτης η κα Μπακογιάννη.
Επιβεβαίωση του Newsit για αλλαγή προσώπου στις εκλογές της περιφέρειας Κρήτης από την Ντόρα Μπακογιάννη.

Το περιβάλλον της πρώην υπουργού επιβεβαίωσε την αποκλειστική είδηση του Newsit για το “πάγωμα” της υποψηφιότητας Μαρκογιαννάκη καθώς και τις επαφές πως ήδη έχουν ξεκινήσει με πρόσωπα που ανήκουν στον συνεταιριστικό κλάδο του νησιού. “Είναι ξεκάθαρη η πρόθεσή της να ενισχύσει την αυτοδιοίκηση”, αποκάλυψε το περιβάλλον  της Ντόρας. 

Με την απόφασή της η κα. Μπακογιάννη δεν αδειάζει τον στενό φίλο και συνεργάτη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, ο κ. Μαρκογιαννάκης είναι ενήμερος για τις εξελίξεις.

Ήδη συνεργάτες της Ντόρας έκαναν τις πρώτες επαφές με πρόσωπο από τον συνεταιριστικό κλάδο, αλλά άκουσαν το πρώτο “όχι” από τον υποψήφιο.

Αυτή τη στιγμή πάντως, το πιο πιθανό είναι να μην εκατέβει υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης ο κ. Μαρκογιαννάκης. Όμως συνεργάτες της κα., Μπαηκογιάννη εκτιμούν πως αν δεν βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο, η Ντόρα θα δώσει το χρίσμα στον πρώην υπουργό.

“Δεν αδειάζουμε τον κ. Μαρκογιαννάκη, Ότι γίνει, θα γίνει με τη συναίνεσή του”,  μεταφέρουν συνεργάτες της ανεξάρτητης πολιτικού που θέλει να δώσει άλλο στίγμα στις εκλογές της περιφέρειας.

Αυτή η εξέλιξη τελικά δεν απομακρύνει τον Μαρκογιαννάκη από το νέο κόμμα Μπακογιάννη, λίγες μέρες μετά την διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία και τις βουτι΄ρες με Κων/νο και Κυριάκο Μητσιτάκι στο Μαράθι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε