Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Το χώμα της Κύπρου σκέπασε τον Άντη

ΦΩΤΟ
ΦΩΤΟ

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία από τις έρευνες για το ποιοί βρίσκονται πίσω από την δολοφονία του. Δείτε το φωτορεπορτάζ από την κηδεία του Άντη Χατζηκωστή.

Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης εκατοντάδες φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες και πολιτικοί από Ελλάδα και Κύπρο συνόδευσαν τον ‘Αντη Χατζηκωστή στην τελευταία του κατοικία.

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλλη στον ιερό ναό Αγίων Ομολογητών στη Λευκωσία χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστομου.

Στην κηδεία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της Κύπρου, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο εκδότης Μάκης Κουρής, ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος και η σύζυγος του Αντώνη Σαμαρά, Γεωργία.


Πρωτοσέλιδο Πέμπτης 14 Ιανουαρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η νεκρώσιμη ακολουθία

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Χριστόφιας με τον πατέρα του Α. Χατζηκωστή

Η Άννα Βίσση με την Ζέτα Μακρυπούλια

Η Άννα Βίσση με τον Κ. Χατζηκωστή

Συγκλονισμένη η Άννα Βίσση από τον χαμό του φίλου της

Συγκινημένος και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Με δάκρυα στα μάτια ο Γιάννης Βόγλης

Συλληπητήρια από τον Λευτέρη Πανταζή

Ο Α. Ρέμος βρέθηκε στην κηδεία του Α. Χατζηκωστή

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η σύζυγος του Αντώνη Σαμαρά, Γεωργία.

ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ

Οι εργαζόμενοι στο εκδοτικό συγκρότημα «ΔΙΑΣ», του Άντη Χατζηκωστή, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έκαναν σιωπηλή πορεία στη μνήμη του. Δείτε το συγκινητικό βίντεο

Η πορεία ξεκίνησε από τις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος «ΔΙΑΣ», του οποίου το θύμα ήταν διευθύνων σύμβουλος, και κατέληξε στο σπίτι του. Στο σημείο, όπου ο Άντης Χατζηκωστής δέχθηκε τα δολοφονικά πυρά, οι εργαζόμενοι και οι φίλοι του άφησαν αναμμένα κεριά και λευκά τριαντάφυλλα.

Κάμερα: Πέτρος Παπαπαύλου, Κώστας Χατζιωνάς, Πάμπος Χαραλάμπους

Σε άμεσο κίνδυνο ήταν η ζωή του.  Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του είχαν δεχθεί απειλές για την ζωή τους.
(σχετική είδηση)

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε