Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Το χρονικό της επίθεσης στον Γιάνη Βαρουφάκη

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Όλα έγιναν λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στην αυλή γνωστού εστιατορίου στην περιοχή των Εξαρχείων. Μια ομάδα περίπου 30 ατόμων κινήθηκε με επιθετική διάθεση κατά τους υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη

Ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε πάει στο εστιατόριο για να δειπνήσει συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και μια φίλη τους.

Την ώρα που δειπνούσαν στην αυλή του εστιατορίου μία ομάδα περίπου 30 νεαρών στην ουσία εισέβαλαν στο εστιατόριο και κατευθύνθηκαν με άγριες διαθέσεις στο τραπέζι του υπουργού Οικονομικών.

Οι νεαροί προπηλάκισαν και επιτέθηκαν φραστικά κατά του Γιάννη Βαρουφάκη και της παρέας του και τα αίματα γρήγορα άναψαν, με τον υπουργό να τους απαντά επίσης σε υψηλούς τόνους.

Προκειμένου να μην υπάρξει “σύρραξη” μέσα στο εστιατόριο ο κ. Βαρουφάκης βγήκε έξω από το εστιατόριο και εκεί άρχισε να λογομαχεί με την ομάδα των 30 νεαρών.

Το σκηνικό έντασης διήρκησε αρκετή ώρα με τους νεαρούς να είναι εριστικοί και με επιθετικές διαθέσεις κατά του υπουργού και εκείνος με τη σειρά του σε υψηλούς τόνους να προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και τις θέσεις του.

Μετά από αρκετή ώρα, τα πνεύματα ηρέμησαν και οι νεαροί αποχώρησαν.

Το ίδιο όμως συνέβη και για τον Γιάννη Βαρουφάκη με τη σύζυγό του, οι οποίοι δεν συνέχισαν το γεύμα τους και αποχώρησαν από το εστιατόριο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε