Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Τον εκτέλεσαν με μια σφαίρα στο κεφάλι μέσα στο σπίτι του στο Αιγάλεω

Τον εκτέλεσαν με μια σφαίρα στο κεφάλι μέσα στο σπίτι του στο Αιγάλεω

Πληροφορίες του newsit κάνουν λόγο για 3 εκτελεστές. Ο 44χρονος άνδρας είναι μέλος της προσωπικής ασφάλειας γνωστού επιχειρηματία. Βρέθηκε πυροβολημένος στην κρεβατοκάμαρά του.

Ξημερώματα, τρεις και μισή, όπως λένε μάρτυρες στο newsit, ακούστηκε ένας πυροβολισμός μέσα στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στην οδό Δειρού.

Η σύζυγος του 44χρονου ήταν σε άλλο δωμάτιο μαζί με τα δύο τους παιδιά, δυο αγόρια 16 και 18 ετών.Ήταν εκείνη που εντόπισε τον 44χρονο πεσμένο μέσα σε μια λίμνη αίματος στο δωμάτιό του.

Ο 44χρονος έχει ένα τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Η μπαλκονόπορτα του δωματίου ήταν ανοιχτή, αν και χωρίς ίχνη παραβίασης, ωστόσο όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι από αυτό το σημείο εισέβαλαν στο σπίτι οι εκτελεστές.

Οι αστυνομικοί, λόγω της σωματικής διάπλασης και της εμπειρίας του 44χρονου που θα μπορούσε εύκολα να θέσει εκτός μάχης κάποιον … απλό κλέφτη, οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για “επαγγελματικό χτύπημα”. Ασφαλείς πληροφορίες του newsit μιλούν για τρία άτομα που αναρριχήθηκαν στο μπαλκόνι και μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα του 44χρονου. Όλα δείχνουν ότι ο 44χρονος πυροβολήθηκε εξ επαφής στο πίσω μέρος του κεφαλιού την ώρα που κοιμόταν.

Η σύζυγος του 44χρονου είπε στους αστυνομικούς ότι τον τελευταίο καιρό υπήρχαν απειλητικά τηλεφωνήματα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε