Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τον γύρο του κόσμου κάνει η δημοσκόπηση του NewsIt

Το δημοσίευμα της Wall Street Journal
Το δημοσίευμα της Wall Street Journal

Όλος ο πλανήτης είναι στραμμένος στις κρισιμότατες εκλογές της 17ης Ιουνίου στην Ελλάδα, με όλα τα μέσα ενημέρωσης να κάνουν διαρκώς αναφορές στο διακύβευμα αυτών των εκλογών τόσο για τη χώρα μας όσο και για το μέλλον της ευρωζώνης.

Ενδεικτικό του παγκόσμιου ενδιαφέροντος είναι πως η δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του NewsIt έκανε αμέσως το γύρο του κόσμου σε όλα τα διεθνή και καταξιωμένα μέσα ενημέρωσης, αποτυπώνοντας αυτό που δείχνει άλλωστε και η δημοσκόπηση. Ό,τι τίποτα δεν έχει κριθεί και οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες.

Τόσο το Reuters όσο και το Bloomerg σε δευτερόλεπτα ανέβασαν την είδηση της δημοσκόπησης του NewsIt δείχνοντας πως τα πράγματα είναι ρευστά για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Στο μικρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται η Wall Street Journal.

Μακριά από την Αμερική, στο Ισραήλ η Jerusalem Post επίσης αναφέρει τη δημοσκόπηση του NewsIt και το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, διευκρινίζοντας πως κάτι τέτοιο θα σημάνει διάσωση της χώρας.

Το ιδιαίτερα γνωστό και εξειδικευμένο για την οικονομία ειδησεογραφικό site forexlive αναφέρει τη δημοσκόπηση του NewsIt μιλώντας για τα ποσοστά των πρώτων δύο κομμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ALCO ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ NEWSIT

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε