Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τον Μάιο θα ανοίξουν τα Τέμπη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

 

 

Πολύ μετά το Πάσχα και όπως όλα δείχνουν μετά και την πρωτομαγιά θα ανοίξουν τα Τέμπη.

 

Στις αρχές ή στα μέσα Μαΐου θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα αποκατάστασης στα Τέμπη, για να δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία ο οδικός άξονας.
 
Ύστερα από τις πρώτες εργασίες οι τεχνικοί έχουν πλέον μια καλύτερη εκτίμηση σύμφωνα με την οποία εκτός απροόπτου ο δρόμος θα δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία μέσα στον Μάιο. Αυτή τη στιγμή εκτελούνται από εξειδικευμένο προσωπικό εργασίες ξεσκαρώματος σε μια αρκετά μεγάλη έκταση στην περιοχή που έγινα οι πτώσεις των βράχων. Τις εργασίες όμως καθυστερούν οι ισχυρές βροχοπτώσεις.
 
Αυτό το χρονικό διάστημα ελέγχονται επίσης οι βράχοι σε μια αρκετά μεγάλη ακτίνα για να διαπιστωθεί μήπως υπάρχουν και άλλοι επικίνδυνοι για πτώση. Μέτα την αφαίρεση τους αυτοί θα δεθούν με συρμάτινα πλέγματα, ώστε να αποφευχθούν μελλοντικές καταπτώσεις.
 
Πάντως η ταλαιπωρία των οδηγών δεν έχει τέλος. Οι παρακάμψεις που γίνονται μέσα σε δρόμους άθλιους και ο χρόνος που χρειάζεται κάποιος πλέον τον κάνουν πολύ σοβαρά να σκεφτεί το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού. Μάλιστα κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί τι θα γίνει στους δρόμους μέσα στο Πάσχα.
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε