Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Τοπικές βροχές σε όλη την χώρα

Τοπικές βροχές σε όλη την χώρα

Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα βόρεια προβλέπει για σήμερα  η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Πιο αναλυτικά

Στην Μακεδονία και την Θράκη, ο καιρός προβλέπεται με  νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές η καταιγίδες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και από το μεσημέρι και στα υπόλοιπα. Το βράδυ βελτίωση.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του Ιονίου την Ήπειρο την δυτική Στέρεα και την δυτική Πελοπόννησος, ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Θεσσαλία την ανατολική Στέρεα την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές στα βόρεια. Καταιγίδες θα σημειωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της Θεσσαλίας και πιθανώς της Στέρεας.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου. 

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες, όποτε και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές μικρής διάρκειας στην Κρήτη.Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Αττική, ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα όποτε στα βόρεια του νόμου ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το μεσημέρι και το απόγευμα νότιοι μέχρι 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Θεσσαλονίκη, ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές η καταιγίδες. Από το βράδυ βελτίωση.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου. 

    

    

   

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε