Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Τώρα οι βάνδαλοι δηλώνουν… “επαναστάτες”

Οι βάνδαλοι που μπήκαν και δεν άφησαν τίποτε όρθιο στο 5ο Λύκειο Ζωγράφου δηλώνουν … οργάνωση και μάλιστα με το όνομα «Φράξια Καταστροφέων Μαθητών». Έστειλαν μάλιστα και προκήρυξη με την οποία αναλαμβάνουν την ευθύνη.

Στην προκήρυξη, η οποία αναρτήθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στο Διαδίκτυο, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «δεν περιμένουμε την κοινωνία να εξεγερθεί. Δεν περιμένουμε τους υποταγμένους μικροαστούς να ”ξεσηκωθούν” επειδή τους κόβουν τον μισθό και τα επιδόματα τους. Αποφασίζουμε να δράσουμε στο εδώ και στο τώρα με κάθε μέσο ενάντια στη σύγχρονη βαρβαρότητα. Έχουμε ως στόχο την καταστροφή αυτού του σάπιου κόσμου».

«Αποφασίσαμε να επιτεθούμε λυσσαλέα στον χώρο, ο οποίος μας φυλακίζει καθημερινά και έχει ως ρόλο την κατασκευή υπηκόων στο καθεστώς: το σχολείο μας. Στον χώρο αυτό ερχόμαστε καθημερινά σε αναμέτρηση με τους καθηγητές – τσιράκια της εξουσίας και τους υποταγμένους συμμαθητές μας και θεωρούμε ότι βρισκόμαστε σε διαρκή πόλεμο».

«Πριν λίγες μέρες αποφασίσαμε να οξύνουμε αυτό τον πόλεμο και επιτεθήκαμε με αγριότητα στο σχολείο και επιχειρήσαμε να το κατεδαφίσουμε κρίνοντας αυτή την πράξη ως απελευθερωτική και επαναστατική. Προκαλέσαμε πολλές ζημίες σε όλο τον χώρο του σχολείου προσπαθώντας να συντρίψουμε από τα θεμέλια αυτόν τον εξουσιαστικό θεσμό. Η δράση αυτή έγινε στα πλαίσια του επαναστατικού ανταρτοπόλεμου που μαίνεται συνεχώς».

Κλείνουμε το μάτι στο κάλεσμα της Ε.Ο. Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς και τοποθετούμαστε ως κομμάτι της ΑΤΥΠΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ /FAI – ΦΡΑΞΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ.

Χαιρετίζουμε όλους τους ενόπλους αντάρτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βανδαλισμοί και λεηλασίες στο 5ο Λύκειο Ζωγράφου από τους καταληψίες – ΦΩΤΟ κ VIDEO

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε