Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Tώρα, θέλει Έλληνα δικηγόρο η Αντωνία Ηλία

Η φυγόδικος πρώην ανακρίτρια κατάφερε και πάλι να αναβάλει την εκδίκαση του αιτήματος για την έκδοσή της στην Ελλάδα. 21 Οκτωβρίου ορίστηκε η ακροαματική διαδικασία.

Η Αντωνία Ηλία παρουσιάσθηκε την Τρίτη για μια ακόμη φορά σε τοπικό δικαστήριο του Λονδίνου προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι όλα έτοιμα, κυρίως από την πλευρά της υπεράσπισης, για να ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία στο αίτημα των ελληνικών αρχών για την έκδοσή της στην Ελλάδα.

Η πρώην ανακρίτρια υπέβαλε δύο αιτήματα, να έχει στην ακροαματική διαδικασία επίσημο διερμηνέα καθώς και τον Έλληνα δικηγόρο Κωνσταντίνο Πλεύρη.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε από την Αντωνία Ηλία και από τον Άγγλο δικηγόρο της να διευκρινίσουν γραπτώς ποιος θα είναι ο ρόλος του κ. Πλεύρη στην ακροαματική διαδικασία, αν δηλαδή θα ενεργεί ως εκπρόσωπος της κ. Ηλία ή θα μετέχει στην υπεράσπισή της.

ακροαματική διαδικασία ορίστηκε για τις 21 Οκτωβρίου, αλλά η πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε όπως στις 4 Οκτωβρίου εμφανισθεί πάλι στο δικαστήριο η κ. Ηλία, ο Άγγλος δικηγόρος της καθώς και η πολιτική αγωγή για να την ενημερώσουν εάν υπάρχει κάποια εκκρεμότητα για να διεξαχθεί η ακροαματική διαδικασία, καθώς και για τον ρόλο του κ. Πλεύρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1η Αυγούστου ξανά στο δικαστήριο η Αντωνία Ηλία

Από αναβολή σε αναβολή η υπόθεση της Αντωνίας Ηλία

Νέα αναβολή στην έκδοση της Αντωνίας Ηλία

Δικηγόρο από την Ελλάδα ζήτησε η… γαλλίδα Αντωνία Ηλία

Για 2η φορά στο δικαστήριο η… γαλλοτραφής Αντωνία Ηλία

Γαλλίδα η φυγόδικος Αντωνία Ηλία;

Καθυστέρησε λόγω πριγκιπικού γάμου η σύλληψη της Αντωνίας Ηλία! – Έχει καταδικαστεί ερήμην για το παραδικαστικό

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε