Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Τουρίστες προς Έλληνες: Να ξοδεύετε λιγότερα!

Τουρίστες προς Έλληνες: Να ξοδεύετε λιγότερα!

Έρευνα του Νewsit για το τι πιστεύουν οι τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας για την  ελληνική οικονομική κρίση.

Μας είπαν πως δεν πιστεύουν πως ειμαστε κακος λαός με κακή κουλτούρα. Χρειάζεται όμως να αλλάξουμε νοοτροπία, να πληρώνουμε τους φόρους μας και να μάθουμε να ξοδεύουμε λιγότερα.

Όπως δηλωσε στο Newsit o Άντριους απο την Ολλανδία ο οποίος ήρθε στην χώρα μας με αφορμή την διοργάνωση των special olympics ” οι έλληνες δεν είναι κακός λαός απλά για να αντιμετωπιστεί η κρίση θα πρέπει να αλλάξετε νοοτροπία. Να πληρώνετε τους φόρους σας. Επίσης πρέπει να μπούνε κανόνες, εγώ δεν έχω δει κανέναν Έλληνα να πληρώνει εισιτήριο στο μετρό”.

O Μπράϊαν από την Αμερική μας είπε οτι “όλοι στις ΗΠΑ  γνωρίζουν για την οικονομικη κρίση της Ελλάδας. Το γνωρίζει όλος ο πλανήτης. Για να βγείτε θα πρέπει να κάνετε ότι έκανε και η κυβέρνηση στην Αμερική. Να ξοδεύετε λιγότερα και να αλλάξετε οικονομική πολιτική”.

O Γιοχαν απο την Γερμανία είπε στο Newsit “στη χώρα μου συζητάμε πολύ για την οικονομική κρίση της Ελλάδας. Δεν είστε σε καμία περίπτωση κακός λαός ούτε έχετε κακή κουλτούρα. Εάν είχα μια Πρόταση για να βγούμε απο την κρίση δεν θα δούλευα για την Γερμανική κυβέρνηση αλλα για την Ελληνική. Σίγουρα θα πρέπει να ξοδεύετε λιγότερα και να μάθετε να αποτεμιεύετε χρήματα για το μέλλον”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε