Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Τρεις διάσημοι τραγουδιστές και μία πασίγνωστη παρουσιάστρια αστέρια στη φοροδιαφυγή

Τρεις διάσημοι τραγουδιστές και μία πασίγνωστη παρουσιάστρια αστέρια στη φοροδιαφυγή
Το ΣΔΟΕ ξεσκονίζει τους αμύθητους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και την ακίνητη τους περιουσία καθώς οι φορολογικές τους δηλώσεις ήταν προκλητικά χαμηλές.
 

Σύμφωνα με το Έθνος κραυγαλέα είναι η περίπτωση πρώην μοντέλου-τηλεπαρουσιάστριας, η οποία έδωσε αφορμή για ελέγχους εξαιτίας του πανάκριβου σπιτιού με πισίνα, για το οποίο είχε δημοσιευτεί αγγελία πώλησης στην τιμή των 5 εκατ. ευρώ, ενώ πρόσφατα απασχόλησε τη δημοσιότητα όταν έγινε στόχος διαρρηκτών.
 
Οι τρεις άλλες υποθέσεις αναφέρονται σε αστέρες του τραγουδιού, ένας εκ των οποίων έχει απασχολήσει ξανά τις φορολογικές αρχές για τη συμμετοχή του σε συναυλίες χωρίς έκδοση παραστατικών.
 
Στην περίπτωσή του ξεσκονίζονται κυριολεκτικά οι δηλώσεις εισοδήματος και οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες (εκμετάλλευση κέντρων κ.λπ.), καθώς και η προέλευση χρημάτων που τοποθέτησε κατά την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο.
 
Εξίσου τρανταχτή είναι η περίπτωση δημοφιλούς τραγουδίστριας που ερευνάται από τον ΣΔΟΕ, παρά το ότι οι οικονομικές της δυσκολίες είναι γνωστές.
 
Η τέταρτη και τελευταία περίπτωση αφορά σε τραγουδιστή, δημοφιλή στη νεολαία.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο έλεγχος για τους τραγουδιστές και την παρουσιάστρια θα έχει τελειώσει μέχρι τον Μάρτιο και μετά στα στοιχεία θα πάνε στις αρμόδιες εφορίες και στον εισαγγελέα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε