Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Τρεις μέρες, τρεις ενοπλες ληστείες με τραυματίες σε Πειραιά, Αλόννησο και Κυλλήνη

Προβληματίζει η συχνότητα των  χτυπημάτων, η αποφασιστικότητα των ένοπλων. Αδίστακτοι ληστές φθάνουν μέχρι την ομηρεία, ανοίγουν πυρ κατά πολιτών. Στήνουν καρτέρι σε χρηματαποστολές, φεύγουν με φουσκωτά στο Αιγαίο.
Newsit:  τρεις σοβαρές ληστείες με πυροβολισμούς, χειροβομβίδες και καταδιώξη με φουσκωτά προβληματίζουν τις αρχές τις τελευταίες 72 ώρες. 

Πειραιάς-Αλόννησος- Κυλλήνη  

Τρία χτυπήματα από οργανωμένο έγκλημα, με τους δράστες αποφασισμένους να σκοτώσουν προκειμένου να γλιτώσουν της σύλληψης..

Η τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας φαίνεται πως συντελεί καθοριστικά στην έκρηξη της εγκληματικότητας που έχει ανεβάσει  το αστυνομικό δελτίο στην πρώτη θέση της καθημερινής ειδησεογραφίας. 

Και στα τρία περιστατικά οι ληστές χτύπησαν τράπεζες και χρηματαποστολή χωρίς να υπολογίσουν τυχόν παράπλευρες απώλειες.

Το χρονικό της ληστείας στην Κυλλήνη

Πανικός προκλήθηκε στις 08:00 σε πρακτορείο έκδοσης εισιτηρίων στην Κυλλήνη.

Ένοπλοι ληστές προσπάθησαν να πάρουν την είσπραξη από υπάλληλο πρακτορείου. Εκείνος αρνήθηκε να τους παραδώσει τα χρήματα και οι δράστες τον πυροβόλησαν στον μηρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, ένας  ναυτεργάτης που περνούσε τυχαία από το σημείο, είδε την συμπλοκή και προσπάθησε να βοηθήσει τον τραυματία. Οι ληστές άνοιξαν πυρ για δεύτερη φορά τραυξματίζοντας τον ναυτεργάτη στην κνήμη.

Οι δράστες άφησαν τα χρήματα και τραύπηκαν σε φυγή με ένα αυτοκίνητο.

Με ελαφρά τραύματα διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Αμαλιάδας οι δυο τραυματίες, έχοντας  υποστεί σοκ από τους πυροβολισμούς!

 
Το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών συνεχίζεται αυτή την ώρα στους νομούς Ηλείας και Αχαϊας.
Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο…
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε