Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Βαφτίστηκε η κόρη του Μανώλη Καντάρη και πήρε το όνομά του

Βαφτίστηκε η κόρη του Μανώλη Καντάρη και πήρε το όνομά του

Τον σκότωσαν την ώρα που πήγαινε την γυναίκα του στο μαιευτήριο και δεν πρόλαβε να δει την κορούλα του. Εκείνη τώρα παίρνει το όνομά του.

Πριν από λίγες ημέρες, η κορούλα του Μανώλη Καντάρη βαφτίστηκε στην εκκλησία που ο ίδιος είχε παντρευτεί με τη γυναίκα της ζωής του.

Η Σιμόνα Βιρτζίλι μετά την δολοφονία του αγαπημένου της δεν επέστρεψε ποτέ στο διαμέρισμα που έμενε μαζί του.

Αν και ήταν γιατρός στο Ερρίκος Ντυνάν, τα άφησε όλα πίσω της και σήμερα ζει στον Πύργο Ηλείας μαζί με τη μητέρα της. Προσπαθεί να μεγαλώσει τα δύο της παιδιά, χωρίς να έχει στο πλευρό της τον αγαπημένο της Μανώλη.

Η δολοφονία που Μανώλη Καντάρη, στο κέντρο της Αθήνας, είχε συγκλονίσει πριν από πέντε μήνες όλη την Ελλάδα.
Το χρονικό της δολοφονίας

Το πρωί της 10 Μαϊου κατέβηκε από το σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας για να φέρει το αυτοκίνητό του από το πάρκινγκ. Ανυπομονούσε να μεταφέρει την ετοιμόγεννη γυναίκα του στο μαιευτήριο.

Τρεις αλλοδαποί του επιτέθηκαν για να του πάρουν τη βιντεοκάμερα που κρατούσε για να απαθανατίσει τις στιγμές της γέννησης του παιδιού του. Εκείνος αντιστάθηκε και προσπάθησε να ξεφύγει αλλά τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στην πλάτη, στα χέρια και στο λαιμό.

Η γυναίκα του και η πεθερά του τον περίμεναν στο διαμέρισμα. Η αργοπορία του όμως τις έκανε να κατέβουν για να τον περιμένουν στον δρόμο και εκεί τον βρήκαν νεκρό…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε