Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Βελτιωμένος ο καιρός με θερμοκρασία έως 27 βαθμούς Κελσίου

Βελτιωμένος ο καιρός με θερμοκρασία έως 27 βαθμούς Κελσίου

Αίθριος ο καιρός για σήμερα Τετάρτη με την θερμοκρασία να φτάνει τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά

Στην Μακεδονία και την Θράκη, ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος και μόνο στην ανατολική μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση.Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν εκ νέου νεφώσεις και θα εκδηλωθούν λίγες τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στέρεα και την δυτική πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις οι οποίες πρόσκαιρα στα βόρεια θα πυκνώσουν και είναι πιθανό το απόγευμα να εκδηλωθούν παροδικές βροχές στα ορεινά της Ηπείρου.Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στέρεα, την εύβοια και την ανατολική πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις απογευματινές ώρες θα είναι τοπικά αυξημένες και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές στα ορεινά της θεσσαλίας.Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. 

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες, όποτε και ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα.Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 24 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες νωρίς το πρωί πιθανό να είναι ισχυρές. Γρήγορα από τα βόρεια ο καιρός θα βελτιωθεί.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Αττική, ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες.Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους 3 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Θεσσαλονίκη, ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις απογευματινές ώρες θα είναι τοπικά αυξημένες και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε