Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βελτίωση του καιρού απο την Κυριακή – Ενίσχυση των βοριάδων στο Αιγαίο

Βελτίωση του καιρού απο την Κυριακή – Ενίσχυση των βοριάδων στο Αιγαίο

Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια, βελτίωση στα ανατολικά.

Πιο αναλυτικά

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσιες τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές στη Μακεδονία.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς

Σε Νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ τοπικά ανατολικοί. Η θερμοκρασία θα φτάσε τους 26 βαθμούς κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 27βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και από το απόγευμα στα νοτιά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε