Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

(ΒΙΝΤΕΟ): “Χτενίζουν” την Παμβώτιδα για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη – Όλες οι εξελίξεις

(ΒΙΝΤΕΟ): “Χτενίζουν” την Παμβώτιδα για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη – Όλες οι εξελίξεις

Με ειδικά σκάφη και μηχανήματα συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 22χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου.

Από το πρωί, συνεργεία και δύτες ξεκίνησαν και πάλι έρευνες στη λίμνη Παμβώτιδα, μήπως βρουν κάποιο στοιχείο που θα τους βοηθήσει στη λύση του “αινίγματος” της εξαφάνισης του νεαρού φοιτητή, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο Μάριος Μυρωνάκης, συγγενής της οικογένειας Γιακουμάκη, που διατηρεί την Ιόνια Ναυαγοσωστική & Ταχυπλόων Σχολή στην πόλη της Ηγουμενίτσας, έκανε καταδύσεις και ερεύνησε σχολαστικά μια έκταση της λίμνης στην περιοχή της “Σκάλας”.

Παράλληλα, με ειδικό σκάφος που διαθέτει τεχνολογία υψηλής ανάλυσης Sonar, σκαναρίστηκε σχολαστικά μια τεράστια έκταση στον πυθμένα της λίμνης Παμβώτιδας.

Στις έρευνες συμμετείχε και το καταδυτικό συνεργείο “Μαρκέτος”. Δείτε το video από τις έρευνες.

Στο μεταξύ, συναγερμός σήμανε χθες στην Κρήτη, μετά τις πληροφορίες ότι έχουν γίνει συλλήψεις και προσαγωγές στη Μεσαρά, για την υπόθεση του Βαγγέλη.

Υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛΑΣ διέψευσαν τις σχετικές πληροφορίες, σημειώνοντας πως η κινητοποίηση στη Μεσαρά αφορούσε υπόθεση ναρκωτικών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε