Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Βίκυ Σταμάτη: Προσπάθησαν να με βιάσουν στο Δρομοκαΐτειο! – Ηχητικό ντοκουμέντο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Τελικά παρά την αρνητική πρόταση του εισαγγελέα, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων δεν αποφάνθηκε για την αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη και παρέπεμψε την απόφαση του στις επόμενες συνεδριάσεις του.

“Βγάλτε την έξω, δώστε της την δυνατότητα να φτάσει κοντά στο παιδί της. Δεν χρειάζεται κανένα προεδρικό διατάγμα για να εφαρμοστεί η ηλεκτρονική επιτήρηση. Πρέπει εσείς να εξαντλήσετε όλες τις δυνατότητες. Θα δώσει και την ψυχή της εκεί που χρειάζεται. Δώστε ελπίδα ότι το Δικαστήριο κρίνει ανθρώπινα με βάση τον άνθρωπο έστω και αν έχει καταδικστεί σε 12 χρόνια. Να ελεούμε. Κάποιος ενδιαφέρεται για να μας κρατήσει μέσα, δώστε ελευθερία” τόνισε ο δικηγόρος της, Φραγκίσκος Ραγκούσης, αμέσως μετά την πρόταση του εισαγγελέα να απορριφθεί η αίτηση της εντολέως του.

Παράλληλα, ο κ. Ραγκούσης αναφέρθηκε στις συνθήκες κράτησης στο Δρομοκαΐτειο της εντολέως του επίσημαίνοντας πως είναι άθλιες, ενώ εκείνη την στιγμή, η Βίκυ Σταμάτη πετάχθηκε λέγοντας ότι έχει δεχθεί ακόμα και απόπειρα βιασμού. Στη λήξη της συνεδρίασης η Βίκυ Σταμάτη ζήτησε από το Δικαστήριο να τοποθετηθεί με ένα…ψαλμό από την παλαιά διαθήκη.

“Ελεησόν με κύριε, δες εξευτελισιμό τον έσχατο τον κύριο…”, ανέφερε μεταξύ αλλων συζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλο, εν αναμονή της τελικής αποφασης του δικαστηρίου.

Αμέσως μετά η Βίκυ Σταμάτη και ο σύζυγος της Άκης Τσοχατζόπουλος έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο Δικαστήριο.

“Χειροπέδες στα χέρια όχι στο στόμα. Τίποτα άλλο, Αποφάσισαν χειροοπέδες στα χέρια” ανέφερε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους.

Ακούστε όσα είπε:

Στην ερώτηση δημοσιογράφου για το παιδί της, η Βίκυ Σταμάτη δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε