Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Βίντεο Ντοκουμέντο: On camera η δολοφονική επίθεση στις Σκουριές Χαλκιδικής!

Βίντεο Ντοκουμέντο: On camera η δολοφονική επίθεση στις Σκουριές Χαλκιδικής!

– Δείτε καρέ – καρέ από τις κάμερες ασφαλείας όλα όσα έγιναν στις Σκουριές
– Ελεύθερος αφέθηκε ο 54χρονος που κατηγορήθηκε για ηθική αυτουργία – Ηταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ
– Επι τόπου ο Νίκος Δένδιας: “Υποχρέωσή μας είναι να εξασφαλίσουμε τη δυνατότητα ξένων επενδύσεων στη χώρα”
– Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζει την επίθεση και χαρακτηρίζει τα γεγονότα απαράδεκτα που δεν βοηθούν σε καμία περίπτωση το δίκαιο αγώνα της τοπικής κοινωνίας
– ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΑ ΝΤΟΥΚΟΥΜΕΝΤΑ!

Το Newsit έχει στην διάθεσή του και σας αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν όλα όσα έγιναν την στιγμή της επίθεσης και σας τα μεταδίδουμε. Οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές.

ΒΙΝΤΕΟ 1: Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΒΙΝΤΕΟ 2: Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΥΛΙΧΘΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ

ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΥΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ



Ελεύθερος αφέθηκε ο 54χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία στην εμπρηστική επίθεση, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας εξόρυξης χρυσού, στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Ο κατηγορούμενος, πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία σε εμπρησμό, απειλή, σωματική βλάβη, διατάραξη οικιακής ειρήνης, παράνομη βία και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Η εισαγγελέας επέστρεψε τη δικογραφία στην Αστυνομία προκειμένου να ολοκληρωθεί στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας.

Ο συνήγορος του 54χρονου μηχανικού χαρακτήρισε τη σύλληψη του εντολέα του στοχοποιημένη, θεωρώντας αβάσιμες τις κατηγορίες. Όπως είπε, η δικογραφία στηρίζεται στις μαρτυρίες τριών υπαλλήλων σεκιούριτι της εν λόγω εταιρείας, σύμφωνα με τις οποίες ο 54χρονος φέρεται, μέσω αναρτήσεων στο διαδίκτυο και με τη φυσική του παρουσία, να καταφέρεται εναντίον της λειτουργίας των μεταλλείων χρυσού.

Έξω από το δικαστικό μέγαρο του Πολυγύρου συγκεντρώθηκαν δεκάδες κάτοικοι της περιοχής σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον κατηγορούμενο.

Η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη των δραστών μέσω του DNA που βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης.

Εκτός από τις 4 αυτοσχέδιες μολότοφ που δεν ανεφλέγησαν, τα βεγγαλικά και τους πυρσούς αλλά και τα κενά μπουκάλια που εντόπισαν αρχικά στο χώρο οι αστυνομικοί, βρέθηκαν επίσης μια κουκούλα προσώπου τύπου full face, κηλίδες αίματος, υπολείμματα τσιγάρων, ένας πυρσός και μια χειρουργική μάσκα.

Στο σημείο έχει μεταβεί ειδικό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών ερευνών προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες.

«Η Eλλάδα είναι ευρωπαϊκό κράτος Δικαίου και υποχρέωσή μας είναι να εξασφαλίσουμε τη δυνατότητα ξένων επενδύσεων στη χώρα», αρκέστηκε να πει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κατά την επίσκεψή του στην Α.Δ. Χαλκιδικής στον Πολύγυρο.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, βγήκε από το νοσοκομείο Πολυγύρου ο 27χρονος που είχε μεταφερθεί εκεί μετά την επίθεση. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή.

Καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Για απαράδεκτα επεισόδια που δε βοηθούν «το δίκαιο αγώνα» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, καταδικάζοντας τα πρωτοφανή επεισόδια και τον εμπρησμό στο εργοτάξιο της εταιρίας “Ελληνικός Χρυσός” στις Σκουριές Χαλκιδικής.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αποδοκιμάζει και διαχωρίζει πλήρως τη θέση του από πράξεις που αντικειμενικά υπονομεύουν και συκοφαντούν τους κοινωνικούς αγώνες και δεν συνάδουν με τις αξίες των ανθρώπων που αγωνίζονται για μια αξιοπρεπή ζωή», τονίζει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χαλκιδική: Ενώπιον της δικαιοσύνης για την επίθεση στις Σκουριές – Επίσκεψη του Δένδια!

Ελεύθεροι οι 4 που προσήχθησαν για τα επεισόδια στις Σκουριές

Νέες προσαγωγές για την επίθεση στις Σκουριές – Video από τη στιγμή του εμπρησμού

Μπουτάρης: “Τρομοκρατική επίθεση” τα επεισόδια στις Σκουριές

”Μας έριξαν βενζίνη για να μας κάψουν ζωντανούς” Φωτογραφίες

Μαρτυρίες σοκαρισμένων εργαζόμενων:”Μας έδεσαν και μας έλουσαν με βενζίνη” – Καταδρομική επιχείρηση από κουκουλοφόρους στην Χαλκιδική

Σοβαρά επεισόδια στις Σκουριές – Απείλησαν υπαλλήλους κι έκαψαν μηχανήματα


ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε