Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Βλέπουν δύο συμμορίες του Κέντρου πίσω από την δολοφονία Καντάρη

Που επικεντρώνονται οι έρευνες της αστυνομίας. Γιατί δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε συλλήψεις. Ηλεκτρισμένη η ατμοσφαίρα στην γύρω περιοχή.
Σε δύο ολιγομελούς συγκρότησης συμμορίες αλλοδαπών που μαστίζουν με την δράση τους την ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας έχει εστιάσει την έρευνα της η Ασφάλεια, στην προσπάθεια ανακάλυψης των δραστών της αποτρόπαιης δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη την προηγούμενη Τρίτη στην Ηπείρου.
 
Του ανθρώπου που συγκλόνισε το πανελλήνιο όταν κατέβηκε από το σπίτι στις 5 το πρωί κρατώντας μια κάμερα για να πάρει το αυτοκίνητο από το πάρκινγκ και να μεταφέρει την ετοιμόγεννη σύζυγο του στο μαιευτήριο για να γεννήσει.
Η αλυσίδα των ανατριχιαστικών συγκυριών δεν έχει τελειωμό, αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι το κοριτσάκι του την ώρα που ήταν στο λυκαυγές της ζωής έχανε τον πατέρα του και καταδικάστηκε να πενθεί τον χαμό του την ημέρα των γενεθλίων του.
 
Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης, οι αστυνομικοί φέρονται να έχουν εστιάσει την έρευνα στις δύο αυτές συμμορίες, οι οποίες βαρύνονται με πληθώρα βίαιων περιστατικών αλλά κυρίως αυτό που απακαλείται ως μικροληστεία του δρόμου, εκτιμώντας πως μία από αυτές έχει διαπράξει το ειδεχθές έγκλημα, πλην όμως η προώθηση της προσκρούει σε ένα προσωρινά αξεπέραστο σκόπελο.
 
Τα τελευταία επεισόδια, η εξακολουθητικά ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο κέντρο και η αύξηση της αστυνομικής παρουσίας με ελέγχους και περιπολίες, έχει οδηγήσει στα λαγούμια τους, τους φτωχοδιάβολους του κέντρου.
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα συγκεντρωθούν αύριο στο σημείο του φονικού – “‘Οχι άλλο αίμα αθώων”, λένε οι κάτοικοι

Το σπαραχτικό ξέσπασμα της μάνας του δολοφονημένου Μανώλη στο Newsit

Συγκλονιστικές φωτογραφίες και βίντεο από το έγκλημα στην “καρδιά” της Αθήνας – Τι λέει στο NewsIt ο μαιευτήρας της άτυχης γυναίκας

Ανείπωτη τραγωδία – Άφησε τέσσερα παιδιά ορφανά

Ασύλληπτη τραγωδία – Τέσσερα παιδιά έμειναν ορφανά από την εν ψυχρώ δολοφονία


Τρεις δολοφόνοι – Τρεις μαχαιριές από πίσω – Τέσσερα ορφανά παιδιά

“Καζάνι” που βράζει το κέντρο μετά την στυγερη δολοφονία

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε