Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Βολές Τσίπρα κατά Σαμαρά: “Έπρεπε να έρθει στα αγροτικά μπλόκα”

Βολές Τσίπρα κατά Σαμαρά: “Έπρεπε να έρθει στα αγροτικά μπλόκα”

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε στα μπλόκα των αγροτών στη Λαμία και εξαπέλυσε ευθείες βολές κατά του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Όχι μόνο έπρεπε να σας έχει δεχθεί ο πρωθυπουργός, αλλά έπρεπε να έχει έρθει μόνος του εδώ στα μπλόκα και να συζητήσει μαζί σας” και πρόσθεσε ότι “οι αγρότες με αυτά που ζητούν θέλουν μόνο να παράγουν”.

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Τσίπρας καταδίκασε τα γεγονότα στην Εθνική Οδό και τα ενέταξε σε “κλίμα αυταρχισμού που προωθεί η κυβέρνηση”. Οι αγρότες του φώναξαν: “Πρόεδρε, να μην τα ξεχάσεις αυτά που μας είπες”, για να λάβουν την απάντηση: “Εμείς μόνο ένα πράγμα μπορούμε να κάνουμε. Ή να αγωνιστούμε και να τα ανατρέψουμε τα παντα, ή να πέσουμε μαχόμενοι”.
        
Εκατοντάδες αγρότες ξεκίνησαν πορεία με τρακτέρ μέσα στο κέντρο της Λαμίας, για να φτάσουν στα δικαστήρια της πόλης, όπου έχουν παραπεμφθεί να δικαστούν 12 συνάδελφοί τους, μετά τα χθεσινά επεισόδια στον κόμβο της Ανθήλης.
Παρά τη βροχή, έχουν συγκεντρωθεί μέχρι και έξω από τα δικαστήρια, η δε παρουσία των αστυνομικών είναι διακριτική.

Μέχρι αυτή την ώρα παραμένουν και περιμένουν την εκδίκαση της υπόθεσης. Κοντά τους βρίσκονται αγροτοσυνδικαλιστές από όλα τα μπλόκα των αγροτών της χώρας, αλλά και εκατοντάδες συνάδελφοί τους από την Κεντρική Ελλάδα και τη Φθιώτιδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα μπλόκα των αγροτών ο Α. Τσίπρας

 

Ελεύθεροι οι αγρότες που συνελήφθησαν στην Ανθήλη – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο έξω από τα δικαστήρια

 

Ξεσηκωμός των αγροτών μετά τα επεισόδια της Ανθήλης – “Ο Θεός να βάλει το χέρι του”! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε ΜΑΤ και αγρότες στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας – 11 συλλήψεις και τέσσερις τραυματίες – Απίστευτες εικόνες

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε