Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντο: Η τελευταία βόλτα της Άννυ! – Τα… γυρίζει ο πατέρας για τον τεμαχισμό του πτώματος – Εμπόριο οργάνων πίσω από τη δολοφονία;

Βίντεο ντοκουμέντο: Η τελευταία βόλτα της Άννυ! – Τα… γυρίζει ο πατέρας για τον τεμαχισμό του πτώματος – Εμπόριο οργάνων πίσω από τη δολοφονία;

– Η 4χρονη εμφανίζεται με τον πατέρα της σε μίνι μάρκετ επί της Μιχαήλ Βόδα τη Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου
– Ήταν μόλις λίγες ημέρες πριν από τη φρικιαστική δολοφονία του παιδιού
– Ανώνυμη επιστολή στα χέρια της ανακρίτριας θέτει επί τάπητος τα σενάρια να εμπλέκεται στην υπόθεση κύκλωμα παιδοφιλίας ή εμπορίας οργάνων
– “Το παιδί πέθανε είτε από παθολογικά αιτία ή από άλλο λόγο που δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να αποκαλύψουμε δημοσίως” ανέφερε σε δηλώσεις του ο συνήγορος του 27χρόνου, Παναγιώτης Χρυσικάκης
– “Δεν τη σκότωσα” επέμεινε στην απολογία του ο Βούλγαρος
– Κατηγόρησε τον φίλο του, Νικολάι, για όσα αποτρόπαια συνέβησαν στο κοριτσάκι
– Τι είπε η γιαγιά της Άννυ για τη μητέρα της 4χρονης, η οποία της ζήτησε να πει ψέματα

Ήταν Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου, όταν η Άννυ πήγε με τον πατέρα της σε μίνι μάρκετ επί της Μιχαήλ Βόδα για να ψωνίσουν. Η 4χρονη περπατάει μόνη της, πίσω από τον 27χρονο Βούλγαρο, και μαζί μπαίνουν στο μαγαζί. 

Το κοριτσάκι περιμένει μπροστά στο ταμείο, μέχρι ο πατέρας της να ψωνίσει ό,τι χρειαζόταν, πληρώνουν και ετοιμάζονται να φύγουν. 

Ο 27χρονος τής χαϊδεύει το κεφάλι δύο φορές και της ζητάει να χαιρετήσει την ταμία. Το μικρό παιδί διστάζει στην αρχή, αλλά τελικά χαιρετάει τη γυναίκα και έτσι, πατέρας και κόρη φεύγουν.

Η βόλτα της Άννυ στο βίντεο ντοκουμέντο ήταν μόλις λίγες ημέρες πριν δολοφονηθεί από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος αποφάσισε στη συνέχεα να εξαφανίσει το πτώμα της με φρικιαστικό τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανώνυμη επιστολή που έφτασε στα χέρια της ανακρίτριας θέτει επί τάπητος τα σενάρια να εμπλέκεται στην υπόθεση κύκλωμα παιδοφιλίας ή εμπορίας οργάνων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Απολογία πατέρα: “Δεν τη σκότωσα”

Επέμενε στον ισχυρισμό του πως δεν σκότωσε την 4χρόνη κόρη του, Άννυ, ο 27χρόνος παιδοκτόνος κατά την συμπληρωματική του απολογία στην 10η τακτική ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος διαφοροποιήθηκε σε ό,τι είχε υποστηρίξει κατά την πρώτη του απολογία σχετικά με την εξαφάνιση του πτώματος της 4χρόνης και συγκεκριμένα σε ό,τι ακολούθησε τον τεμαχισμό του πτώματος.

Ο παιδοκτόνος παρέμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας επί 3, 5 ώρες και αυτήν την φορά φέρεται να εκτόξευσε και βέλη προς την πλευρά του φίλου του, Νικολάι, επιχειρώντας να τον βάλει στο “κάδρο” των ποινικών ευθυνών για τα όσα αποτρόπαια συνέβησαν στο κοριτσάκι.

“Το παιδί πέθανε είτε από παθολογικά αιτία ή από άλλο λόγο που δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να αποκαλύψουμε δημοσίως” ανέφερε σε δηλώσεις του ο συνήγορος του 27χρόνου, Παναγιώτης Χρυσικάκης, προσθέτοντας πως ο παιδοκτόνος απάντησε σε όλα τα ερωτήματα της ανακρίτριας.

Στο πλευρό του δράστη έσπευσε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, η μητέρα του η οποία του έστειλε ενα φιλί και του είπε πως δεν είναι μόνος, καθώς στέκεται δίπλα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη χθεσινή της κατάθεση στην ανακρίτρια, ανέφερε πως δέχθηκε τηλεφώνημα από την 25χρονη μητέρα της Άννυ, η οποία της ζήτησε να πει ψέματα στη δικαστική λειτουργό ότι αφενός είχε αφήσει το παιδί σε εκείνη και όχι στο Σάββα και ότι αφετέρου ο 27χρόνος της πήρε την Άννυ, όταν εκείνη πούλησε το ταμπλετ που είχε η 4χρονη, για να πάρει τσιγάρα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε