Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Βόμβα στο Χαλάνδρι – Υλικές ζημιές από την ισχυρή έκρηξη

Βόμβα στο Χαλάνδρι – Υλικές ζημιές από την ισχυρή έκρηξη

Ισχυρότατη έκρηξη στις τέσσερις και είκοσι τα χαράματα έκανε τους κατοίκους να πεταχτούν από τα κρεβάτια τους στην οδό Σαχτούρη. Τι λένε στο Newsit οι γείτονες.

Οι άγνωστοι είχαν βάλει το βόμβα έξω από το υπόγειο γκαράζ που στεγάζεται στον αριθμό 32. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν βρέθηκε κανείς κοντά στο σημείο και έτσι σαν από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα.

Η αστυνομίας έχει αποκλείσει τους γύρω δρόμους ενώ επί τόπου βρίσκονται άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών προκειμένου να συλλέξουν υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού και να ερευνήσουν τυχόν στοιχεία που θα μπορέσουν να οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν εκτιμήσεις για το στόχο της βομβιστικής επίθεσης ούτε και πληροφορίες που να δείχνουν ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΤΟ ΝEWSIT
Οπως δήλωσε ο κύριος Περδικάρης “η έκρηξη ήταν μεγάλη, εμένα με ξύπνησε η γυναίκα μου και μόλις είδαμε τα σπασμένα τζάμια της εξώπορτας πίστεψα ότι κάποιος ήθελε να μπει στο σπίτι. Μετά είδαμε την αστυνομία και ενημερωθήκαμε για την έκρηξη”.

Από την έκρηξη σπάσαν τζάμια σε διπλανά σπίτια και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες ήδη οι κάτοικοι της οδού Σαχτούρη προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε