Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Βοριάδες μέχρι 10 μποφόρ την Κυριακή – Χιόνια και καταιγίδες

Ενισχύονται οι άνεμοι ενώ η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Πιο αναλυτικά

Σε Μακεδονία, Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 με 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, βορειοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά και ημιορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 6 με 8 και στα ανατολικά 8 με 10 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη προβλέπονται τοπικές βροχές κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Από το βράδυ οι βροχές θα ενταθούν και στις ανατολικές Κυκλάδες και την Κρήτη θα εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 7 με 9 και στις Κυκλάδες τοπικά 10 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη.

Σε νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα προβλέπονται: στα βόρεια νεφώσεις με ασθενείς βροχές και στα νότια βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 8 με 10 και στα νότια ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 6 με 8 και στα ανατολικά τοπικά 8 με 10 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 4 έως 9 βαθμούς Κελσίου.


Δείτε αναλυτικά τον καιρό σε 300 πόλεις της Ελλάδας απο το Newsit Weather Center

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε