Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Βοριάδες, βροχές και πτώση της θερμοκρασίας – Προβλήματα από τα μποφόρ στη θάλασσα

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Μπορεί να περιορίζονται οι καταιγίδες στα βόρεια και ανατολικά, όμως ο καιρός και σήμερα δεν θα είναι… ευχάριστος καθώς οι άνεμοι θα φτάσουν ακόμη και τα 8 μποφόρ στα πελάγη

Οι καταιγίδες περιορίζονται στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου, όμως οι βροχές κατεβαίνουν πιο χαμηλά στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες και ίσως το πρωί πέσει βροχή και στα βόρεια και ανατολικά της Αττικής.

Οι βοριάδες ρίχνουν το θερμόμετρο 7-8 βαθμούς κατά μέσο όρο και μπορεί να γλιτώνουμε από τον καύσωνα στα νότια, όμως η αλλαγή είναι απότομη.

Ο καιρός αλλάζει και πάλι από το απόγευμα με τις βροχές να περιορίζονται, ενώ από αύριο το θερμόμετρο θα ανέβει και πάλι, ειδικά στα δυτικά.Ι

Η επιδείνωση του καιρού ξεκίνησε από το απόγευμα της Τετάρτης. Στις 18:30 σε Φλώρινα, Αμύνταιο, Γιαννιτσά, Πτολεμαΐδα και Θεσσαλία άρχισε να βρέχει και να έχει χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Στον Κονισκό Τρικάλων εκδηλώθηκε ισχυρή βροχόπτωση και ο υδράργυρος έφτασε στους 20 βαθμούς Κελσίου. Το θερμόμετρο έδειξε 16 βαθμούς σε Αμύνταιο και Πτολεμαΐδα, 14 στη Βλάστη Κοζάνης και 15 στην Καστοριά. Πάντως, σε καμία από τις περιοχές αυτές δε σημειώθηκαν προβλήματα.


Διαβάστε τι προέβλεψε για το NewsIt ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακό
ς

Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού στο Newsit Weather Center

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε