Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Βρέθηκαν σώες οι δύο Γαλλίδες-Δύο πνιγμοί στη θάλασσα

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Κατάφεραν να βγουν μόνες στην παραλία μετά από σχεδόν 18 ώρες στη θάλασσα

Εξαντλημένες, αλλά καλά στην υγεία του είναι οι δυο κοπέλες από τη Γαλλία που αγνοούνταν από χθες το μεσημέρι όταν νοίκιασαν ένα τζετ σκι στην Αγία Γαλήνη.
Παρά την κινητοποίηση των αρχών και παρά το γεγονός ότι συμμετείχε στις έρευνες και ελικόπτερο δεν στάθηκε δυνατός ο εντοπισμός τους ολόκληρη τη νύχτα.
Όπως είπαν οι δύο νεαρές από έναν λάθος ελιγμό έπεσαν από το τζετ σκι με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τα ρεύματα στα ανοιχτά.
Ευτυχώς οι καιρικές συνθήκες ήταν με το μέρος τους ενώ οι δυο κοπέλες φαίνεται ότι ήξεραν πολύ καλό μπάνιο. Έδιναν όπως είπαν κουράγιο η μία στην άλλη και έτσι κατάφεραν πριν λίγη ώρα να φτάσουν μέχρι την ακτή.
Οι δυο τουρίστριες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Δύο νεκροί στη θάλασσα

Ένας 49χρονος έχασε τη ζωή του στην ελεύθερη παραλία της Βάρκιζας, ενώ νεκρός ανασύρθηκε και ένας 74χρονος που κολυμπούσε στην περιοχή Μαράθι στο Ακρωτήρι Χανίων. Και στις δύο περιπτώσεις παρά το γεγονός ότι οι λουόμενοι κατάφεραν να τους ανασύρουν οι γιατροί τόσο του Ασκληπιείου Βούλας, όσο και του Νοσοκομείου Χανίων δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια.


Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε