Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Βροχερός ο καιρός την Τρίτη

Βροχόπτωση στο κέντρο της Αθήνας ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τα φαινόμενα σταδιακά από την Τετάρτη θα ενισχυθούν.

Οι ασθενείς βροχές στα δυτικά και βόρεια και οι ομίχλες κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού για την Τρίτη.

Στην Αθήνα ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες και με περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες και με περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου. 
Για την Τετάρτη ο καιρός στη δυτική και βόρεια Ελλάδα προβλέπεται με νεφώσεις και με βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν. Θα εκδηλωθούν καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Τα φαινόμενα αυτά που κατά τόπους θα είναι ισχυρά έως το βράδυ θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα ενώ τη νύχτα αναμένεται να χιονίσει και σε περιοχές της Ηπείρου και της Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά κεντρικά και νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 στρεφόμενοι βαθμιαία στα βόρεια σε ανατολικούς βορειοανατολικούς 5 με 6 μποφόρ με τάση περαιτέρω ενίσχυσης τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά, δυτικά και βόρεια.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε