Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες σήμερα

Βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες σήμερα

Οι σποραδικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα, η πιθανότητα βροχής στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία και οι τομίχλες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τον καιρό σε όλες τις πολεις μέσω του NewsIt

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες τοπικές νεφώσεις. Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών .τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με σποραδικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα στα βόρεια για πρόσκαιρη βροχή. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεταιγενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με πρόσκαιρες νεφώσεις και το απόγευμα αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε