Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Βροχές και πτώση θερμοκρασίας στα βόρεια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τοπικές βροχές στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια τις απογευματινές ώρες σήμερα. Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία, σε πτώση στα βόρεια.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Στη Μακεδονία θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 τοπικά ανατολικοί 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες προβλέπονται τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί. Από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές με τοπικές βροχές. Πιθανότητα τις απογευματινές ώρες για μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Θεσσαλίας. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν ανατολικοί 3 με 5 και στα νότια νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές με τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα όποτε ενδέχεται να εκδηλωθεί και πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε