Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες την Κυριακή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Βροχερό θα είναι το επόμενο διήμερο και τοπικά, κυρίως στα δυτικά, θα σημειωθούν καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.

Οι βροχές και οι καταιγίδες στα δυτικά και τα χιόνια στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού της Κυριακής.

 

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν ασθενείς βροχές με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 3 – 6 μποφόρ και η θερμοκρασία -3 – 12 βαθμοί Κελσίου.

Στη δυτική Ελλάδα θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες από το απόγευμα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 3 – 6 μποφόρ και η θερμοκρασία 7 – 16 βαθμοί Κελσίου, (0 – 11 βαθμοί στην Ήπειρο).

Οι  κεντρικές και ανατολικές περιοχές θα έχουν βροχές και καταιγίδες με χιόνια κυρίως στα ορεινά της Στερεάς Ελλάδας. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 3 – 6 μποφόρ και η θερμοκρασία 3 – 14 βαθμοί Κελσίου.

Οι Κυκλάδες και η Κρήτη θα έχουν βροχές και κατά τη διάρκεια της νύχτας καταιγίδες με τους βορειοανατολικούς ανέμους να φτάνουν τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι 11 – 17 βαθμοί Κελσίου.

Τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα έχουν συννεφιά με βροχές κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 4 – 6 μποφόρ και η θερμοκρασία 10 – 18 βαθμοί Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική θα επικρατήσει συννεφιά με βροχές κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 3 – 5 μποφόρ και η θερμοκρασία 6 – 14 βαθμοί Κελσίου.

Η Θεσσαλονίκη θα έχει αυξημένη συννεφιά και βορειοδυτικούς ανέμους 3 – 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι 3 – 12 βαθμοί Κελσίου.

Ο καιρός τη Δευτέρα
Στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και την Κρήτη θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και χιόνια στα ορεινά με βαθμιαία όμως βελτίωση. Η υπόλοιπη χώρα θα έχει αυξημένη συννεφιά με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4 – 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

Δείτε τον καιρό αναλυτικά

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε