Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στην Πίνδο

Βροχερός θα είναι ο καιρός όλη την εβδομάδα, προβλέπει για το Νewsit o μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός.

Mετά την καλοκαιρία του Σαββατοκύριακου ο Μάρτης ο πεντάγνωμος αλλάζει πάλι γνώμη και το γυρίζει φθινοπωρινός.

ΤΡΙΤΗ
Περιμένουμε συννεφιές με βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια πλην της Θράκης. Θα εκδηλωθούν καταιγίδες το πρωί κυρίως στις νοτιότερες περιοχές του Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ενώ καταιγίδες θα έχουμε και το απόγευμα στα βορειοδυτικά δηλαδή στην Ηπειρο και στο βόρειο Ιόνιο. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βουνά της Πίνδου. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από δυτικές – νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, όμως στο νότιο Ιόνιο, στη θάλασσα των Κυθηρων και τη δυτική Κρήτη θα φτάσουν ακόμη και τα 6 μποφόρ. Στο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -1 εως 14 βαθμούς, στα κεντρικά από 5 εως 15 βαθμούς και στα νησιά από 11 εως 16 βαθμούς.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε συννεφιές αλλά και διαστήματα με λίγο ήλιο. Ομως από το μεσημέρι και μετά και κυρίως το βράδυ περιμένουμε να βρέξει τοπικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες – βορειοανατολικές διευθυνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 εως 14 βαθμούς κελσίου, αλλά θα είναι εναν με δύο βαθμούς χαμηλότερη στα βόρεια του νομού.

Ακούστε την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού για την Τρίτη:

Ολη η εβδομάδα προβλέπεται να είναι συννεφιασμένη και βροχερή. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 εως 14 με 15 το πολύ βαθμούς κελσίου. Ομως από το Σαββατοκύριακο περιμένουμε πτώση της θερμοκρασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε